goldberg Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 dobry den stahl jsem si hru wwe all stars (wave 11) a v vše v pohodě šla spustit i hrat ale druhy den mi tam uz skákalo update.půjde to hrat znova dekuji flash lt+1.1 db 2.0.12625.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 no tak jinak než provést update to podle mě spustit nepůjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Jaký update to po tobě chce, pokud je hra wave 11 tak ti tvůj DB stačí a žádný update to nemůže chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goldberg Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 nevim jaky update to po me chce nedaval jsem yes nechci prijit o flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 nevim jaky update to po me chce nedaval jsem yes nechci prijit o flash Ta hra ma wave11, co je 12625! Tak jedine tento DB chce po tebe updatnut. Nemas nahodou Dashboard bez avatarov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goldberg Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 jj dashboard mam bez avatarov.ale moje konzole ma dashboard 12625.je to v systemu konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 jj dashboard mam bez avatarov.ale moje konzole ma dashboard 12625.je to v systemu konzole Ale ked nemas avatarov, tak preto ta to bude stale otravovat, to nie je uplny DB! Updatni si full DB 12625 z USB flashky a mas pokoj! Stiahnut 12625 mozes aj odtialto: http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok alebo ak si hru WWE All Stars nepatchoval, tak mozes aj z DVD! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
goldberg
dobry den stahl jsem si hru wwe all stars (wave 11) a v vše v pohodě šla spustit i hrat ale druhy den mi tam uz skákalo update.půjde to hrat znova dekuji
flash lt+1.1
db 2.0.12625.0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.