Sterner Regnix Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Koniec stresu s dae.bin! Koniec prepaľovania! LT 3.0 prichádza!Pred pár hodinami Team Xecuter oznámil, že c4eva a jeho týmu sa podarilo “vďaka” tichej zmene dae.bin súboru cez Xbox Live úplne vyčítať plnohodnotné dáta z AP25 sektora. Viac v článku http://xbox360.rocknroll.sk/?p=735 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piszkot Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Velmi dobrá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Dobrá zpráva :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 takže jak to vyjde tak když mám par her XGD 3 tak to stejěn budu muset palit znovu že?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 takže jak to vyjde tak když mám par her XGD 3 tak to stejěn budu muset palit znovu že?:)Jo :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Tak to je na nic:)bdu tedka bdu hrat ty nove hry a stejně je pak budu všechny muset pálit znovu a nidko neví kdy to vyjde a co zase budou za ochrany:)Ještě jedna otazka když ty nove hry budou chtít ten novy DB ten 14 něco a když to dám přes flesku tak pudjou mi ty XGD 3 hry nebo ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 já hry zatím teda pálit nebudu,ale zrovna včera jsem udělala reflash na 2.0 a budu ho muset udělat zase!!:roll::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik88 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 takye hrzs ochranou XGD 3 se budou moct normal palit na tech cca 97procent? nebo to znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 ale pokud se nepřipojím a budu hrát hry s ochranou AP25 tak se vlastně nic nestane,ale nesmím zatím updatovat DB(zatím mám 599) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.