jackee345 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Kde nastavím záložky pro xbox live ktere se mi zobrazuji na dasboard.Mám na mysli že kamoš tam má inside xbox,music marketplace atd... Já tam nemám ani jedno mám tam jen game marketplace a to je vše...Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson06 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 No tak to bude asi tím že máš český Xbox live a to je poměrně chudý. Kámoš má nejspíš UK nebo US live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackee345 Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 aha ok ... a záleží nějak na tom ? můžu si to někde hodit na tu us,bo uk verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson06 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 To nejde. Já osobně mám na Xboxu dva účty. Jeden na kterém hraju ten je na českym a druhej z kterýho si kupuju věci ten je na anglickym Live. Koupené věci jako datadisky a arcade hry jdou na obou dvou Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.