Nikdo1468627053 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Čau,chtěl bych prosím poradit jak připojit ps3 k netu. Vůbec mi to nejde. Když dám test spojení napíše se mi tam IP adress:Suceeded Internet connection:Failed a napíše se tam ze toto je DNS error (80710102). Vůbec sis tím nevím rady.A ještě něco pls z kama mám sehnat IP adresu a DNS? Já jsem to totiž našel na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 pokud to zkousis zrovna ted, tak se na psn nepripojis, nejde se pripojit, je asi nejaka udrzba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikdo1468627053 Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 aha a jak dlouho ta udzba uz trva a jak dlouho trvat bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikdo1468627053 Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 A kde mám najít IP adresu DNS atd...? prosím odepište nekdo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relayer Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Pokud se pripojujes pres nejakej acess point (router atp) tak nic takoveho nepotrebujes das pripojit takovou tou easy moznost....pokud se pripojujes primo bude to uz zalezet na konkretnim providerovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.