Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 Slim 4GB

PP12

Recommended Posts

Zdravím, rozhodl jsem si pořídít xbox 360 slim na zkrácení volného času po práci a nalezl jsem tento nový za 4299Kč. Cena se mi zdá celkem nízká, tak se chci zepat jestli v tom není nějaký háček. Abych to upřesnil, stačí mi xbox bez kinnectu a ve verzi s 4GB HDD. Jsem v tomhle nováček, tak bych prosil o nějaké rady, popřípadě v čem je lepší větší HDD a jestli mi na obyčejné hraní stačí tento xbox. Díky..

http://www.herni-svet.cz/xbox/xbox-360-slim-standard-4gb-x360

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

xbox který jste si vybral je za dobré peníze, ale bohužel není skladem - toho bych se obával, jelikož vám po 14dnech čekání můžou říci, že je už nejsou schopni sehnat za tyhle peníze.

Pokud budete hrát originálky, tak musíte počítat s investicí jak do originální hry, tak i při hraní on-line - do xbox live gold účtu. Pokud chcete flash, tak tomu bych se být vámi radši vyhnul - začínají s tím být problémy, tak by jste si nechal flashnout mechaniku a pak stažené hry pálil na dvd, nicméně poměrně často vycházejí nové a nové fw, takže aby jste rozjel i nejnovější hry, je třeba xbox tak 1-2x za rok preflashnout. Pokud chcete hrát jen offline a nechcete aby vás xbox časem oškubal, tak by v úvahu připadal jtag - pro vás výhoda v tom, že hry můžete hrát z hdd - z externího i z interního, tzn že další investice by byla do externího hdd a jtagu (ext. hdd 1000,- a jtag 1500,-) a pak už si můžete hrát všechny hry, nehledě na jejich ochranu.

Jinak ohledně verze xboxu, 4GB paměť je jen na savy a maximálně jednu či dvě arkády. Pokud tedy počítáte, že si na live budete kupovat hry, tak s tímto hdd si opravdu nevystačíte.. Pokud ale hry budete kupovat jen na dvd, tak vám tento disk stačí. (ikdyž je dobré mít hru nahranou na hdd, aby se šetřila mechanika). Kinect je dobrý, ale her je málo a jejich kvalita je mizerná, proto být vámi o něm ani neuvažuji a počkám, až vyjde něco opravdu hodného koupě :) (porovnání zábava/cena)

Odkaz ke komentáři

Já bych si ho koupil třeba i na aukru nebo někde, ale pokud to není osobně, tak člověk nikdy neví a navíc z druhé ruky jsem elektroniku nikdy nekupoval a ani to nemám v plánu, takže chci radší nový a bohatě mi stačí ten základní s 4GB HDD. Po internetu nemám v pláu hrát vůbec a ani si tam kupovat hry. Díval jsem se na aukro nebo podobné stránky a tam se dají koupit použité hry celkem levně. Staší mi bohatě fifa, nějaké ty auta a něco když se bude třeba pořádně odreagovat popřípadě zahrát něco s kamarádama :-) . Zase se obávám, že mě to chytne a budu chtít nějakou novinku, za kterou se mi nebude chtít dávat 2 tisíce a bude třeba ten flash, o kterém jsem četl, že u Slimu to není zase až tak jednoduché a jak mi tady i vy píšete je to třeba jednou až dvakrát za rok..

Odkaz ke komentáři

Tak pokud neplánujete online hraní, ale jen offline (max. na jedné tv s kamarády) tak bych vám asi nejvíce vyhovoval jtag, sice přijdete o záruku, ale nebudete muset kupovat drahá média (1DVD DL stojí okolo 35korun) a každou chvíli běhat za flasherem, hry se dají pouštět z externího disku a tak 4GB paměti v konzoli bohatě stačí. Základní investice je do konzole (4-5tis., 1,5tis do jtagu a 1tis do externího hdd - pokud ho ještě nemáte), hru pak stačí stáhnout a nakopírovat na hdd, který připojíte k xboxu a můžete hrát.

Stačí si spočítat, že investice do jtagu se vám vrátí při koupi 3-4hry (cena okolo 500,- z aukra s poštou za jednu)

Ohledně aukra bych se nebál, pokud je xbox ještě v záruce tak vpodstatě nic nehrozí. Jtagem stejně přijdete o záruku, tak bych neváhal s koupí klidně rok staré konzole za 3/5 cenu :)..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu