saza Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Čau chlapy, potřeboval bych pomoc. Dnes jsem zakoupil z PSN store hru Rush’n Attack: Ex Patriots. Jenže 6KB aktivační soubor hlási stále chybu „An Error Occured During The Install Operation (80029519)“ a hra stále tváří jako demo. Zkusil jsem deaktivovat účet v PS3 a znovu aktivovat už nejde vůbec. Teď už mi nejde ani jedna PSN hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 ta chyba co to hlasilo vypada to, ze si aktivacni soubor stahnul z jineho psn store nez trial verzy hry... ? (aktivaci z cz store, ale demo treba z us store), nestalo se to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 co si čekal když deaktivujes účet ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 ne, mám jenom jeden cz účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 co si čekal když deaktivujes účet ? :Dto vím taky že když deaktivuju tak to nepůjde ale mě to nejde zpět aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 byl vypadek storu a celkove prihlasovani blblo zkuz to pozdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 dneska jsem to zkoušel a stále nejde aktivovat učet. an error occured (80029519). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 skusil bych ješte učet vymazat a vytvořit znovu.jestli je jenom tvůj tak se nemáš čeho bát.pote by to mělo fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.