Speca Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Tak co povedl se? Prosklení + karbon polep ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Vypadá libově :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jop, ještě dodělám HDD a ve vnitřku ten plast ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Pekne, ale chtelo by to nejake "neony" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 jj hezké ale tu bočnici bych udělal větší a něco tam vigravíroval :D,ne ale ty neony např zelený by byly hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jop, taky sem o nich přemejšlel že bych je hodil paralelně na větráčky ;) no uvidíme tohle je můj první pokus...předtím sem dělal PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 pošli foto/topic s tim psp :D ,já sem dělal do PSP silnej repráček a oddělal sem displej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Hele to už ani nemám....byli tam jenom diody v L/R tlačítkách... a to sem někde našel jenom kam se maj napájet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 ahá :D já myslel žes vyřízl kolečko u UMD mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 nene to jsem neprováděl :D ale někde to tu bylo s celím postupem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.