Joska Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 čus, mam na xku flash LT +2.0, jak mam vypálit Xbox 1 hru? Jaký DVD? kde a jakou verzi hry stahovat? Dík :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 ........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 čus, mam na xku flash LT +2.0, jak mam vypálit Xbox 1 hru? Jaký DVD? kde a jakou verzi hry stahovat? Dík Aby jsi mohl hrát xbox 1 hry , tak musíš mít HDD a nainstalovat EMULÁTOR . Hra musí být upravená - na netu je označená jako xbox360E a vypaluje se také na DVD+R DL . Na regionu nezáleží - může být i NTSC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mmm273 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 to fakt nezalezi na regionu ? lebo napr mam Doom3 PAL ale on nepodporuje 60Hz a tym padom mi nechce ist cez VGA kabel ... myslis ze by NTSC verzia sla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 nevím ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 A ten Emulátor dostanu do xboxu jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mmm273 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 hmm, rozbehal som GTA VC, tak aj GTA III ... ale je to NEHRATELNE , proste nestiha citat jak textury tak celu hru .. laguje to atd... skoda ze sa to neda hrat z HDD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 ty Josko žádný xbox 1 hry at palenky nebo origošky přes VGA cabel na 360 nejdou použij hdmi nebo cinče pak to pude taky sem nad tim dobu lamentoval,ale nešlo mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 jak jste to vypalily ? mam xbox slim a lt2.0 stahnul jsem si i naistlaoval emulator a vsechno a proste hra stejnak nejde uz sem to vypalil asi 5x hra je mezi podporovanyma atd ... nemate nekdo podrobnej navod jak to vypalit ? pise me to the game could not start. try downloading the game again Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 já mam xko připojený přes cinche :) no tak třeba na wii jde prostě lechce hrát gamecube hry, tak jsem mysle že tady to půjde taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Joska
čus, mam na xku flash LT +2.0, jak mam vypálit Xbox 1 hru? Jaký DVD? kde a jakou verzi hry stahovat? Dík :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.