MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 Potřebuju pls vědět jak mi Windows XP Professional rozpozná PSP.Když ho připojím a dám USB Connection napíše Zařízení nebylo rozpoznáno.....potřebuju nějakej soft??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 nee nic nepotrebujes pokud mas usb kabel a v menu najedes na usb connection a tam se ti zobrazi usb mode tak ti to win xp musi najit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 nenajde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 nebo sorry najde,ale nerozopzna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 Máš asi starej kable..taky se mi to stávalo s kebelem od foťáku... kabel musí podporovat USB 2.0,ty starý kabely sou třba jenom USB 1.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....mám 2.0 fakt,vim to na trilion % zas tak blbej nejsem:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....mám 2.0 fakt,vim to na trilion % zas tak blbej nejsem:-D tak v tom pripade mas posahanej kompl :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 to je asi nejpravdepodobnejsi:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 mno a na tom psp se ti zobrazuje usb mode a na pc nic? ani se ti tam nepripojil zadny vymenitelny disk?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 no kliknu na usb connection a hodí to na PSP Usb mode.tam se nic neděje,a na PC to napíše že to nemůže rozpoznat disk a vyměnitelnej to tím pádem nezobrazí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 hm tak to teda nechapu. tvuj pc neumi rozpoznat velkokapacitni usb zarizeni....divny :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 tak jako rozpozná mi 512MB Mp3ku a mám v PSP taky 512MB:-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 zkusil bych yformátování karty, nebo to připojit na jiném PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 tak jako rozpozná mi 512MB Mp3ku a mám v PSP taky 512MB:-P heh tak to uz je hodne divny :? fakt nevim co s tim mozna to nejak pujde (obcas blbou chybu v pc vyresi restart ;)) a nebo to zkusit treba pres ctecku karet nebo tak neco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 zkusil bych yformátování karty, nebo to připojit na jiném PC jj taky format by mozna pomoh :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 Kartu mám tak hodinku uplne novou,ctecku karet nemam a restart jdu zkusit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 Ikdyž je karta nová, přesto bych zkusil formát v PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 jak mám zformátovat kartu??když nemám ani čtečku:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 jj,sorry už jsem učinil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 ale nic:-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 tak si kup ctecku ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 heh,njn ale to je - pro mě že jo,když mám USB a musim vyhazovat za čtečku:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 heh,njn ale to je - pro mě že jo,když mám USB a musim vyhazovat za čtečku:-D njn je to blby, ale nevim co s tim, takovy pripad sem jeste nevidel :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 A máš to přímo v USB slotu, nebo v USB rozbočovači? Přes ten nemusí některé věci fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 Nebo zkus ještě jiný kabel. I v tom může být problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 pripoj kabel do zadnych USB slotov nie do tych spredu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MaharadZa
Potřebuju pls vědět jak mi Windows XP Professional rozpozná PSP.Když ho připojím a dám USB Connection napíše Zařízení nebylo rozpoznáno.....potřebuju nějakej soft???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts