Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 2012 Abgx kontrola


ALBI

Recommended Posts

Stahl jsem si fifu 2012 a při kontrole Abgx mi to píše There is no verified rip of Xex crc 368f9d5b in the online database failed to find a verified ini file for this Xex Autofix failed, Stealth is still unverified (Neexistují spolehlivé ripu Xex CRC 368f9d5b v on-line databázi se nepodařilo najít ověřené ini soubor pro tuto Xex AutoFix selhal, je stále ještě Stealth neověřený). Takže ted nevím jestly to mužu palnout a hrát , mužete mi někdo poradit díky .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím od koho tenhle rip je, ale je jasné, že je dělaný "kreon" metodou protože má SSv1. Českou verzi zřejmě v ABGX nenajdete nikdy, protože žádná skupina která ripy dělá není česká a tak se jí originální hra s českou lokalizací do rukou asi nikdy nedostane.

První problém u tohoto ripu je SSv1, i když to není tak hrozné, může to být důvod do budoucna a chodit na live bych nedoporučoval.

Druhý problém je to, že pokud neexistuje ověřený rip v databázi, není jisté jestli tenhle nemá nějaké chyby, které by vám zrovna na live přinesli BAN.

Takže na ofline hraní možná ano, na online bych to osobně vůbec neriskoval. Pokud tak stojíte o to online, tak jedině se spokojit s tím že stáhnete verzi, která česky nebude, ale bude ověřená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže říkáš na ofline hraní možná ano , pořád mi tam nesedí to možná, přes net moc nehraju takže bych si to i vypalil ale straší mě to možná . Ještě jsem se chtěl zeptat ohledně například driver nebo nove need for speed tak mám problém v abg kontrolou napíše mi to hned na začátku kontroly-ERROR: D:\Filmy\driver_0800.iso isn'trecognized as an XBOX 360 ISO or Stealth f

ile!

mužete poradit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dodal bych jen, že XGD3 je nejlepší pálit speciálně k tomu upravenou mechanikou Lite-On, protože na standardní vypalovačce se obsah nevypálí celý. Návod na normální vypalovačku je zde http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry návod na upravenou je zde http://console-forum.net/tema/131611-navod-na-ixtreme-burner-max-a-informacie-o-xgd3-napalovanie-xgd3-medii-a-testovanie?highlight=max+burner

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu