ALBI Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Stahl jsem si fifu 2012 a při kontrole Abgx mi to píše There is no verified rip of Xex crc 368f9d5b in the online database failed to find a verified ini file for this Xex Autofix failed, Stealth is still unverified (Neexistují spolehlivé ripu Xex CRC 368f9d5b v on-line databázi se nepodařilo najít ověřené ini soubor pro tuto Xex AutoFix selhal, je stále ještě Stealth neověřený). Takže ted nevím jestly to mužu palnout a hrát , mužete mi někdo poradit díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 to sámé nevím jestli ji něaké jinačí verze na sehnani ja jsem sehnal tuto abych si to mohl zahrát v češtině a chcu to hrát s kamošem přes live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Nevím od koho tenhle rip je, ale je jasné, že je dělaný "kreon" metodou protože má SSv1. Českou verzi zřejmě v ABGX nenajdete nikdy, protože žádná skupina která ripy dělá není česká a tak se jí originální hra s českou lokalizací do rukou asi nikdy nedostane. První problém u tohoto ripu je SSv1, i když to není tak hrozné, může to být důvod do budoucna a chodit na live bych nedoporučoval. Druhý problém je to, že pokud neexistuje ověřený rip v databázi, není jisté jestli tenhle nemá nějaké chyby, které by vám zrovna na live přinesli BAN. Takže na ofline hraní možná ano, na online bych to osobně vůbec neriskoval. Pokud tak stojíte o to online, tak jedině se spokojit s tím že stáhnete verzi, která česky nebude, ale bude ověřená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALBI Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Takže říkáš na ofline hraní možná ano , pořád mi tam nesedí to možná, přes net moc nehraju takže bych si to i vypalil ale straší mě to možná . Ještě jsem se chtěl zeptat ohledně například driver nebo nove need for speed tak mám problém v abg kontrolou napíše mi to hned na začátku kontroly-ERROR: D:\Filmy\driver_0800.iso isn'trecognized as an XBOX 360 ISO or Stealth f ile! mužete poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Na hry XGD3 ještě není ABGX funkční . Hry jsou ale v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALBI Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Takže je mužu v poho palnout nemusím se bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Takže je mužu v poho palnout nemusím se bát A na to se musíš ptát znova ? Potom se divíte že když odpovídáme , tak jsme někdy naštvaní že zbytečně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 diky ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Dodal bych jen, že XGD3 je nejlepší pálit speciálně k tomu upravenou mechanikou Lite-On, protože na standardní vypalovačce se obsah nevypálí celý. Návod na normální vypalovačku je zde http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry návod na upravenou je zde http://console-forum.net/tema/131611-navod-na-ixtreme-burner-max-a-informacie-o-xgd3-napalovanie-xgd3-medii-a-testovanie?highlight=max+burner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.