Braby70 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Potřeboval bych radu, když chci vypálit na DVD + R DL hru ISO, DVD, ta je po rozzipování asi o něco větší než kapacita DVD, mám pokračovat ve vypalování nebo to musím udělat jiným způsobem. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Braby70 Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Funguje díky! Ještě jeden dotaz, některé hry jsem vypálil standartním způposobem a když je chci spustit, tak to napíše disc not supported. Nevíš kde může být chyba? kinect většinou hraje a třeba poslední COD ne. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Braby70
Potřeboval bych radu, když chci vypálit na DVD + R DL hru ISO, DVD, ta je po rozzipování asi o něco větší než kapacita DVD, mám pokračovat ve vypalování nebo to musím udělat jiným způsobem. Díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.