Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPhone 3G 8GB

uccik

Otázka

Zdravím,

vím že je to asi už milionkrát probrané téma ale já se radši ještě zeptám abych neco nepo.. ..:-) Mám iphone 3G 8GB fw 4.2.1 Jailbreak s basebandem 5.15.04. Telefon chci prodávat takže nechci aby v něm zůstali jakákoliv data. Nerad bych aby se mi navýšil baseband ci fw, kvůli jailbreaku. Jak to mám udělat?? Prosím poraďte ať něco to dobře dopadne :-) :-) děkuji za každou radu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pokud jsi ho kupoval od českého operátora,tak stačí udělat restore přes itunes,a máš tam pořád 4.2.1 se stejným BB(protože vyšší iOS už není),a pak ho jen prodáš,ale pravděpodobně ho budeš muset prodávát s tím,že pojede jen na tomto operátoru,ale radši zkus tam dat SIM od jiného operátora,a je možné,že ho máš odblokovaný,a můžeš ho prodávat normálně

Takže shrnutí:

Dej tam SIM od jiného OP,a jestli to pojede-tak ho normálně prodej

a jestli to nepojede-tak ho prodávej s tím,že pojede jen na tvém OP

A jak vymazat data-připoj iP k PC zapni iTunes,a zmáčkni restore tlačítko,a jak se to nahraje,tak už nic nenastavuj,jen vypni iP,už v něm nejsou žádná data

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu