wilemtell Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Zajímalo by mě jestli je možné vypalovat hru cca do těch 8gb na ps3 na dvd? Našel jsem pár videíí kde jim to funguje. Tak jestli někdo ví víc zajímalo by mě jak to udělat? Nebo je to celé nesmysl? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 zkoušel jsem vypálit Naughty Bear(má jen 1GB) a fungoval bezproblému. Je na to jeden program z multiMANa http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=28425 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wilemtell Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 aha :D ted nevim jestli si ze mě neděláš srandu? Hra na ps3 a jen 1gb? Jestli teda opravdu to jde, můžete mi tu napsat postup ? Mám FW 3,50. Jaká požít dvd jaké programy? co stahovat za verze her (iso?) nobo jaká koliv verze jde mi o to že mám ted fifa WC 6gb. A chtěl bych to vypálit tak aby mi to fungovalo. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 na root toho DVD das ty slozky PS3_UPDATE. PS3_GAME a dalsi co si stahnul s hrou(vypalis jako kazdy jiny DVD) a pak postupujes podle navodu... vsechno je tam napsany... Jinak jo Naughty Bear je hrozně malá hra, pak třeba Fifa street 3. Nejmíň má ale co jsem našel ten Naughty bear(1,02GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krois Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 jen dotaz, k tomu, aby ty hry jeli je treba ale jailbreak ze? na normalnim psku s poslednim firmwarem to nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 *facepalm*, jasně že ne kdyby to šlo tak by se tu tet neřešilo žádný CFW a prostě by sis ty hry jen vypaloval...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wilemtell Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 ok zkusim se tim návodem prodrat. Ještě se zeptám a omlouvám se, že mimo téma když bych měl teda 3,55 můžu a to bych radši nějakým způspbem insalovat hry jen z flashky na hdd ps3, tak abych pak uz mohl hry poustet rovnou z hdd ps3? jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Jo, normálně tu hru dáš na flashku a pak si ji prekopirujes na interni hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wilemtell
Zajímalo by mě jestli je možné vypalovat hru cca do těch 8gb na ps3 na dvd? Našel jsem pár videíí kde jim to funguje. Tak jestli někdo ví víc zajímalo by mě jak to udělat? Nebo je to celé nesmysl?
díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.