Killer44 Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2007 Mám prblém s wlanem.když dám v nastavení scan tak to začne hledat ale po chvíli to napíše An Internal Eror has occured 000001. nevíte co stim?
0 Zavorka Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2007 mně to píše taky...někdo tady na foru psal že prej to je chyba sony
0 kopy Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2007 jj je to chyba rovnou ze SONY tuhle chybu to hodi kdyz to nenajde zadnou sit, ale kdyz by v okoli nejaka byla tak ti ji to normalne zobrazi takze WIFI facha normal v pohode :)
0 Zavorka Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2007 jj je to chyba rovnou ze SONY tuhle chybu to hodi kdyz to nenajde zadnou sit, ale kdyz by v okoli nejaka byla tak ti ji to normalne zobrazi takze WIFI facha normal v pohode :) aha...to mi nedošlo asi kvůly toho že jsem nebyl poblíž nějaký:D
Otázka
Killer44
Mám prblém s wlanem.když dám v nastavení scan tak to začne hledat ale po chvíli to napíše An Internal Eror has occured 000001. nevíte co stim?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts