Killer44 Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Mám prblém s wlanem.když dám v nastavení scan tak to začne hledat ale po chvíli to napíše An Internal Eror has occured 000001. nevíte co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 mně to píše taky...někdo tady na foru psal že prej to je chyba sony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopy Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 jj je to chyba rovnou ze SONY tuhle chybu to hodi kdyz to nenajde zadnou sit, ale kdyz by v okoli nejaka byla tak ti ji to normalne zobrazi takze WIFI facha normal v pohode :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 jj je to chyba rovnou ze SONY tuhle chybu to hodi kdyz to nenajde zadnou sit, ale kdyz by v okoli nejaka byla tak ti ji to normalne zobrazi takze WIFI facha normal v pohode :) aha...to mi nedošlo asi kvůly toho že jsem nebyl poblíž nějaký:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 skusrestore default settings Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer44 Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 jj už to fachá dík všem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Killer44
Mám prblém s wlanem.když dám v nastavení scan tak to začne hledat ale po chvíli to napíše An Internal Eror has occured 000001. nevíte co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts