FatR3d Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 cus mam psp Fat s originalnim FW 3.71 a nefunguje mi na to DOWNGRADE371M33bySamhain kdyz to chci aktualizovat napise to nakou chybu s cislem 80020148 nevim co stim hedal sem tady na foru ale nic sem nenasel tak kdybi moch nekdo pradit predem dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 5, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 z originalniho ti to nepujde :D potrebujes nekoho kdo ma psp fat s custom fw , udela ti pandoras batery a magic memory stick . Tak jedine se dostanes na 1.5 fw a nasledne upgradnes na nejakej custom :) Jina moznost neni Jestli ses z okoli zlina , klidne ti to udelam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FatR3d Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 hm tak o se v p...:cry: z okoli zlina nejem sem z kolina,ale dik za ochotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Kdyz prijedes do Kostelce n/L nebo do praglu tak ti to klidne udelam..:dozey: ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FatR3d Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 a nevite nekdo jestly existuje nakej jinej zpusob jak rozbjehat iso hry v tom originalnim FW 3.71 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 a nevite nekdo jestly existuje nakej jinej zpusob jak rozbjehat iso hry v tom originalnim FW 3.71 ??? v origos FW iso hry nerozjedes:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FatR3d Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 tak to klidne prijedu lepsi to bude asi do prahy kdy a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FatR3d Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Kdyz prijedes do Kostelce n/L nebo do praglu tak ti to klidne udelam..:dozey: ;) tak to klidne prijedu lepsi to bude asi do prahy kdy a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 No to by sme se kdyztak este dohodli..;) napis mi treba na PM..cas bych mozna mel mit ted o vikendu..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FatR3d Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 No to by sme se kdyztak este dohodli..;) napis mi treba na PM..cas bych mozna mel mit ted o vikendu..;) cus hele tak co dohodnem se nejak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 no jasny..rikam napis mi na PM tam se dohodnem..tady nebudem spamovat..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 007lucas Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 ahoj , nenašel by se jen tak náhodou někdo z Český Lípy kdo má Pandora's Battery ....thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 a nebo estli se někomu chce do ostravy jsem k dispozici:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FatR3d
cus mam psp Fat s originalnim FW 3.71 a nefunguje mi na to DOWNGRADE371M33bySamhain kdyz to chci aktualizovat napise to nakou chybu s cislem 80020148 nevim co stim hedal sem tady na foru ale nic sem nenasel tak kdybi moch nekdo pradit predem dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts