boss__007 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Nechtěně jsem smazal ISO s hrami soubory v mém PC, Recuva mi našla jen dvd soubory, ale iso né, dá se nějakej ty soubory obnovit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Nechtěně jsem smazal ISO s hrami soubory v mém PC, Recuva mi našla jen dvd soubory, ale iso né, dá se nějakej ty soubory obnovit? Skus Recuva isobuster i když ani nevím o co se jedná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Pouzivam tohle Ontrack EasyRecovery Professional a funguje spolehlive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Nechtene, omylom a co ja viem este ako...to je iba dosledok "bordelu" v PC, alebo ako to inak nazvat: nevedomost co prave robim na PC? (existuju aj priecinky pre subory, ktore sa daju pomenovat) :D pretoze na zmazanie sa to musi aj potvrdit a ked si to este niekto aj potvrdi, tak netusim, kde ma ten clovek v tej chvili rozum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Já používám GetDataBack, ale není to freeware program, takže pokud ho chceš musíš ho někde najít s crackem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss__007 Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ani jedno bohužel nepomohlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ani jedno znamená, že jsi zkoušel i ten GetDataBack ? Protože pokud ano, tak ti nevěřím, ne proto že by to nemohla být pravda, ale proto, že tenhle program ti ukáže která data obnovit lze a která nelze, tudíž to nejde brát tak, že by nepomohl. Pokud na aspoň jediný cluster původních dat nějaký program zapsal něco jiného, tak tyto data (soubor) obnovit už nelze. V případě obrovského iso souboru je to velmi pravděpodobné, tudíž to není nic nepochopitelného. V případě menších souborů je šance na obnovu mnohem vyšší. Předpokladem všeho je, že jsi po smazání toho co chceš obnovovat na disk nic jiného neukládal. Čím víc dat jsi uložil po smazání, tím více se snižuje pravděpodobnost obnovy. Myslím, že jednodušší budeš mít stáhnout vše co jsi smazal znovu, než se trápit s obnovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
boss__007
Nechtěně jsem smazal ISO s hrami soubory v mém PC, Recuva mi našla jen dvd soubory, ale iso né, dá se nějakej ty soubory obnovit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.