Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox360 - Falcon ( RGH ) - Chlazeni

Quicksilver

Otázka

Zdravim budu mit RGH u revize falcon.

Mechaniku z Xka uplne odeberu a na jeho misto by jsem chtel mit v pozici 12 cm vetrak.

Tak se chci znalcu optat.

Mohu dat zakulaceny pasiv z PC / Intel. ( Ten zakulaceny. Nevim sice jak by jsem to tam na pasiv z Xboxu uchytil.

Jestli by to melo nejaky teplotni vysledek ? Kazdopadne by jsem do horniho vyka udelal diru pro 12 cm vetrak kde

nahoru by jsem dal jeste krytku vetraku ( takovou tu dirkovanou ). Diky za vase nazory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud hodláš mechaniku dát mimo konzolu, tak bych jako nejvhodnější řešení chlazení viděl použít stejný chladič jako je na CPU. Nebudeš mít problémy s uchycením a chladit bude perfektně. Doplnit větrákem je dobré řešení, možná by se hodili dva menší, nad každý chladič jeden, ale mohli by dělat větší hluk než ten jeden větší. Co se týče toho Inteláckého chladiče, tak ten vůbec nedoporučuji, chladí špatně procesory natož GPU xboxu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ja jsem to myslel,ze bych ten chladic mel hned na tom.Jen nevim jak by se to sneslo s vahou :)

Kazdopadne mechanika bude uplne pryc.Stejne ji nebudu pouzivat .Staci me FTP a USB.

Vedel by nekdo o nejakem reseni jaky chladic by se tam mohl dat ? Ono samo o sobe vzadu jsou jeste 2x vetraky.

Ty ten hluk nadelaji ,az ,az :D

Me jde spis o to,jestli mam dat 12 cm vetrak primo pridelat na to a nebo ,udelat diru do castle a umistit ho na to.Dik

Odkaz ke komentáři

• 0

Ja na to dam 12cm vetrak a do zadu lepsi vetrani a pak se budou dit veci.

Stejne co je vlastne RROD ? To je problem teploty,kdy se prohne deska a nebo nesedi cip na chladici a jsou pak vysoke teploty ??

Aspon si tohle myslim .) Popripade se pak naseru a sundam chladice a sezenu nejake z kompu :D

Odkaz ke komentáři

• 0

RROD je zkratka pro Red Ring Of Death (kroužek smrti). Příčin proč xbox začne něco signalizovat červeně je víc, ale mezi nejčastější patří studený spoj pod GPU, nebo CPU, častěji je to pod GPU. Studený spoj vznikne kvůli vysoké teplotě čipu a z výroby použitého bezolovnatého cínu, který ztrácí mechanické vlastnosti a praskne. Čip je připájený pomocí technologie BGA, což je spojení kontaktů čipu a desky pomocí cínových kuliček, které jsou velmi malé a jejich mechanická pružnost je při vyšších teplotách špatná právě kvůli tomu, že neobsahují olovo. Rozhodně nedochází k přímému roztavení cínu a pohybu čipu na desce, takových teplot aby k tomu došlo ani přehřátý xbox nedosahuje. Teplota tání bezolovnatého cínu je v rozmezí teplot 195 - 227 °C.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu