Zdravim, mám problém s klasickým xboxem 360 s flashem LT+2.0,
když k xboxu připojím sítový kabel a pokusím se připojit budto k pc přes media center nebo k xbox live tak se v xboxu ozve jakési cvaknutí a restartuje se. Mám ho připojený přímo k wifi routeru, když ho připojím vše funguje korektně, dám test připojení k pc a test projde v pořádku, ale jakmile zapnu media center a začne se xbox připojovat, spadne.. když dám test připojení k xbox live tak test probíhá vpořádku dokud se netestuje připojení přímo k live... pak xbox spadne...
Prosím poraďte, mohla mi nějak odejít sítovka na desce? Jde to nějak opravit?
Otázka
Kosakjr
Zdravim, mám problém s klasickým xboxem 360 s flashem LT+2.0,
když k xboxu připojím sítový kabel a pokusím se připojit budto k pc přes media center nebo k xbox live tak se v xboxu ozve jakési cvaknutí a restartuje se. Mám ho připojený přímo k wifi routeru, když ho připojím vše funguje korektně, dám test připojení k pc a test projde v pořádku, ale jakmile zapnu media center a začne se xbox připojovat, spadne.. když dám test připojení k xbox live tak test probíhá vpořádku dokud se netestuje připojení přímo k live... pak xbox spadne...
Prosím poraďte, mohla mi nějak odejít sítovka na desce? Jde to nějak opravit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.