Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím o radu, vypíná se mi xbox...

Kosakjr

Otázka

Zdravim, mám problém s klasickým xboxem 360 s flashem LT+2.0,

když k xboxu připojím sítový kabel a pokusím se připojit budto k pc přes media center nebo k xbox live tak se v xboxu ozve jakési cvaknutí a restartuje se. Mám ho připojený přímo k wifi routeru, když ho připojím vše funguje korektně, dám test připojení k pc a test projde v pořádku, ale jakmile zapnu media center a začne se xbox připojovat, spadne.. když dám test připojení k xbox live tak test probíhá vpořádku dokud se netestuje připojení přímo k live... pak xbox spadne...

Prosím poraďte, mohla mi nějak odejít sítovka na desce? Jde to nějak opravit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Problém může být opravdu se síťovou komunikací, nebo spíše s čipsetem, ve kterém je tato funkce integrovaná. Pokud tomu tak je, tak se čipset dá vyměnit, ale je to práce pro odborný servis, sám doma to udělat nemůžeš. Zjistit jakou máš revizi konzole návod zde http://console-forum.net/tema/91959-popis-vsech-revizi-xboxu-360-aktualizace-18-6-doplnena-valhalla

Ještě je možné, že je to nějaká softwarová chyba. Jakou máš verzi DB ? Nepředcházela tomuto jevu nějaká jiný chyba, či update DB ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu