Satir Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ahoj, tak sme si koupil wireless wheel , jenže když vložím dvd s instalací volantu, napíše mi to your console is up to date. A ot mám DB nejnovější, nebo pokud nevyšel ted v posledních4-3týdnech nový!!!! Na live nechodím kvůli tomu tichému update. Nějaká rada? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Je to určitě to samé jako s kinectem . Xbox se musí s volantem spárovat - update se netýká DB , ale funkcí volantu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 takže bez připojení na live volant neprovozním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 takže bez připojení na live volant neprovozním? A nestačí jen potvrdit update z toho DVD k tomu volantu ? Zkoušel jsi to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 no tak to asi vyadá že mám ovladače OK s posledním DB aktualizací...Protože mi volant funguje ve forze4..ale jen v režimu splitscreenu. Jako na karieru mi nefunguje a jde t ovládat jen klasickým ovladačem :X Edit: Problém vyřešen, stačilo vypnout zapnout xko, a volant přihlásit jako primární ovladač :).. ale děkuju všem za pomoc ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.