Dallasek Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Zdarec mohl by mi prosím někdo poradit s převodem.Potřeboval bych převést HDD který je na FAT32 na NTFS ale na HDD mám data které nechci ztratit.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 a nešlo by zadat do googlu FAT32 to NTFS a kliknout na první odkaz? http://www.pcporadenstvi.cz/konvertujeme-fat32-na-ntfs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 DÍk ale stejnĚ mĚ to nejde hÁzÍ to nĚjakou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 a jakou ti to hází chybu?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Jednotka není čistá a nelze ji převést.Musíte zrušit nastavení bitu dirty této jednotky spouštěním nástroje CHKDSK /F nebo povolením spouštěním nástroje AUTOCHK při příštím rest.PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 jo tak spust chkdsk /f jednoduše si otevři příkazový řídek a do něj napiš to chkdsk /f a pak dej aby to zkontrolovalo pri dalsim spusteni, potom zkus znova prevod na NTFS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Tento nástroj je nutné spustit v režimu zvýšených opatření. Tohle mi hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 tak jediný co mě ještě napadá je nouzovej režim a spustit to v něm. když dáváš ten příkaz pro konvertování.. máš tam správný písmeno jednotky? aby si nekonverzoval HDD na kterým máš systém nebo tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Musíš si příkazový řádek spustit jako správce PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 tak jediný co mě ještě napadá je nouzovej režim a spustit to v něm. když dáváš ten příkaz pro konvertování.. máš tam správný písmeno jednotky? aby si nekonverzoval HDD na kterým máš systém nebo tak.. no zas taková lama nejsem je to externí HDD který chci předělat ale už to udělám jinak nepotřebné věci vyhodím zbytek hodím do PC naformátuji a hodím hned do NTFS ale přesto díky zase jsem se něco naučil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Musíš si příkazový řádek spustit jako správce PC. a to udělám jak ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 klikneš pravým tlačítkem a dáš spustit jako správce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.