ripecek Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Zdravim:)Potřebuju nutně pomoct..Na začátku když jsem spustil Fifu 12 tak sem tam nedal ten online pass, nebo nákej ten kod co máte v krabici. Teď bych ho tma potřeboval napsat. Nevíte co stim? projel sem to všechno:( vůbec nevím kam to napsat:(:( prosím pomoc:) děkuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Zmačkni "znak xboxu" na ovladači a tam zajed do leva a dej reedem code, tam zadej kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Dík. Ale neni to na Xbox Gold? ale určitě díky za radu a zkusím to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Nevím zatím live nemám a nezadáva se ten kód až při registraci online účtu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Já jsem prostě spustil fifu 12 a bylo tom jestli nehcic vyzkoušet zkušebnéí verzi na 7 dní potom napsat kod z obalu a potom ne teď nechci... tak sem dal teď nechci.. neřikej mi, že to tma nák nejde napsat ?:(:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 mělo by se ti to objevit vždycky když ji zapneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Jdi do: >> Xbox Dashboard << >> Tvůj profil << >> Manage Account << >> Redeem Code << Nebo: >> Stiskni tlačítko Xbox Menu << >> Popojed D-Padem 2x do leva << >> Redeem Code << Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 neobjevuje se mi to když to zapnu :( a ze začátku jsem tma nic nepsal... a ten redeem code taky nejde musí tam bejt 5 číslic.. v tý fifě jsou po 4.. musí bejt po 5 :( vůbec nevím co stím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dancsi44 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 http://www.easports.com/onlinepass [h=3]TO ACTIVATE YOUR EA SPORTS ONLINE PASS:[/h] Start your EA SPORTS™ game, and select ENABLE ONLINE PASS from the Menu. Then select REDEEM CODE FOR ONLINE ACCESS. At the code Redemption screen, enter the single-use code located on the back of the game´s manual cover. * Once the code is entered, you will have access to your title´s online features and bonus content. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 zdravím, a když ten online pass nemám, mám "bazarovou hru" kde se dá sehnat a kolik stojí? na tom easports.com nic nemůžu najít. nebo to stačí nějak v té hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 zdravím, a když ten online pass nemám, mám "bazarovou hru" kde se dá sehnat a kolik stojí? na tom easports.com nic nemůžu najít. nebo to stačí nějak v té hře? Vše na tom webu píšou, nevím kam si koukal... How do I buy online access or get a code if I do not have a one or my code has already been used? If you have purchased a new game, your code is printed on the back of the manual included inside your game packaging. If you have purchased a used game and the code originally included has already been activated, you will need to purchase EA SPORTS Online Pass access from within your game by choosing PURCHASE ONLINE ACCESS from the Code Redemption screen. Can I buy my code from ea.com or is it only available via Microsoft and Sony? An Online Pass needs to be purchased through Xbox LIVE Marketplace or PlayStation®Store. You can purchase Online Pass access from within your game by choosing PURCHASE ONLINE ACCESS from the Code Redemption screen. Více zde: http://www.easports.com/onlinepass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.