Pietro Fofista Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 čawte... mám dotaz, nevíte někdo jestli po blokaci připojení k xlive v rodičovském nastavení xboxu zcela ochrání xbox před nechtěným připojením a tedy updatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedros12 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 čawte...mám dotaz, nevíte někdo jestli po blokaci připojení k xlive v rodičovském nastavení xboxu zcela ochrání xbox před nechtěným připojením a tedy updatu? .Nic ti to nepomoze skryte aktualizace dae.bin to stiahne samo ak si na nete,a nemusis ani na live,na forach sa na to stazuju.Ak mas stary box vytiahni kabel ak mas slima vymaz nastavenie wifi,alebo zablokuj mac v ruoteru a mas to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 kabel tam nedám a přes wifi se to bez zvolení sítě samo k netu nepřihlásí, bojím se aby to neudělal někdo v mé nepřítomnosti.... ještě k tomu dae.bin, je možné že aktualizaci tohoto souboru může udělat i přenesený profil z xka co je na live do xka offline s flashem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 .Nic ti to nepomoze skryte aktualizace dae.bin to stiahne samo ak si na nete,a nemusis ani na live,na forach sa na to stazuju.Ak mas stary box vytiahni kabel ak mas slima vymaz nastavenie wifi,alebo zablokuj mac v ruoteru a mas to. Tak to se my moc nezda. Kde si to cetl? V tom pripade by byli vsichni s JTAG/RGH v ohrozeni. Protoze tam se tato blokace normalne pouziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedros12 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Tak to se my moc nezda. Kde si to cetl? V tom pripade by byli vsichni s JTAG/RGH v ohrozeni. Protoze tam se tato blokace normalne pouziva. Tu sa o tom diskutuje: http://www.xbox360iso.com/warning-dae-bin-t510749.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Zajímalo by mě, jestli se dae.bin aktualizuje i když nemám poslední DB, takže na Live se nepřipojím, nicméně kdybych připojil konzolu do sítě, chtěla by po mě update DB, který bych samozřejmě odmítl, protože ho zatím nepotřebuji, ale i tak není jasné jestli se soubor aktualizuje nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedros12 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Ked nechces problemy az do odvolania plati zlate pravidlo:nelez na live a nepripajaj box k netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 To je mi jasné, já xbox do sítě nepřipojuji, ale není to řešení mé otázky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin93 Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 dá se případně flagu dae.bin nějak zbavit? downgradovat na starou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Bohužel to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pietro Fofista
čawte...
mám dotaz, nevíte někdo jestli po blokaci připojení k xlive v rodičovském nastavení xboxu zcela ochrání xbox před nechtěným připojením a tedy updatu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.