bindiz582 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 dnes se mi stalo ze jsem mel usb kabel v psp a kamos do nej nakop tak ze se ten usb konektor nahnul, ze kdyz se pripojmi kabel, tak uz neni k psp kolmo ale je nahnuty+ nefunguje, nevite kolik by mohla stat vymena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 USB kabel koupíš za kilo maximálně..kašli na opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 ja nemyslim usb kabel, ale usb konektor v psp , ted jsem ho trochu posteloval pinzetou a funguje ale pouze jen kdyz to psp stoji na dolni hrane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Vymena te bude stat 0 kdyz nakopes kamose :P Neni zač :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Těžko říct, ale jelikož je pevně na zakl. desce, tak se bude muset asi celá vyměnit. Možná se prodávají samostatné USB "porty", ale to bys musel byt ultra mega giga zručný, abys to mohl vyměnit :D To bych nedal ani já.. (http://www.lunashops.com/goods.php?id=1120) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 tak to asi vypada ze budu muset se naucit zit se cteckou MS karet ::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.