Anubis1 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 (upraveno) Potrebujes FSD a Dash Launch Na USB flash disk rozbalit FSD do slozky FreestyleDash. Z DashLaunch rozbalit z Installer/default.xex a sample_launch.ini do slozky Installer. Sample_launch.ini prejmenovat na launch.ini a prepsat v nem cestu Default = dle toho, kde bude slozka FSD na HDD nakopirovana (napr. Default = Hdd:\FreestyleDash\default.xex). V info_launch.ini jsou uvedena dalsi mozná zarizeni odkud spoustet. Slozku FreestyleDash nakopirovat na HDD Xboxu dle zvolene cesty v launch.ini a Installer kamkoliv. Pak jen v Installer spustit default.xex. Po instalaci by se mel FSD spoustet automaticky.Snad jsem na nic nezapomel :-) Upraveno Listopad 29, 2012 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Koukam ze to krapanek slape,jako puvodni Xbox1 s cipem .-) Tak se aspon ve slozkach vyradim .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Tak jsem to nakopíroval a automaticky se mi spouští XEXmenu, ale ne freestyle... Co jsem udělal špatně ? Jak to napravim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Jen si to nakopiroval jak pises. Nebo jsi spustil i instalaci jak je v navodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Vše jsem nakopíroval podle návodu a pak spustil z Installeru "default.xex" a dal A-A-B-A a xko se vyplo. Zapnul jsem a naběhlo rovnou xexmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Tak asi nejaka chyba v nastaveni cest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Máš pravdu... Měl jsem ty cesty nějaký rozhozený. Díky za tip ;) Vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pete1790 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 chci se jenom zeptat, FSD mi nabíhá rovnou, za což jsem rád, ale jenom mě zajímá jestli se potom dá dostat zase do Xboxového dashe? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Dáš na gamepadu "start button" a přelistuješ na settings a zeptá se tě to jestli chceš zpět do origo dashe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tron02 Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Tak mě to nejde dělal jsem vše podle návodu a nabíhá pořád původní dashboard zkoušel jsem to jak na hdd tak i z usb samozřejmě jsem změnil cesty , mám RGH a installer dashlaunch 2.26 , můžete někdo poradit? Díky Dobrý už to mám, nevšiml jsem si že v sample_launch.ini se musí změnit kromě cesty co jsem samozřejmě udělal, taky spouštěcí soubor v sample je Hdd:\FreestyleDash\FreestyleDash.xex místo default.xex . Takže vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Takto nastavený launch.ini funguje naprosto spolehlivě ihned na první spuštění po instalaci . Vyzkoušeno na více xboxech . Default = Usb:\fsd2\default.xex [QuickLaunchButtons] [settings] nxemini = true pingpatch = true [Pluginy] plugin1 = Usb:\swap\swap.xex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Čau, potřebuju poradit, jak se po ukončení hry vrátit zpět do FSD a ne do NXE. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 tak to asi nemas jen spravne nastavene, default kdyz je FSD tak to skace do nej ze hry..to ti poradi toro urcite .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 dělal jsem to podle návodu a stejně se mi vždycky spustí NXE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrexxDJ Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 kde sezenu ten swap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Čau, potřebuju poradit, jak se po ukončení hry vrátit zpět do FSD a ne do NXE. dík A kde máš uložený FSD ? Jestli ne na flešce , tak ti to samozřejmě bude spouštět do NXE . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 mám ho na usb hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 kde sezenu ten swap Google : Disk Swapper v1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 neví někdo jake jsou pluginy k fsd a k čemu jsou swap je jasný ale viděl jsem na trailery ze hry atd a co máte nastaveno v za region v markplacu na stahování covers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigelow Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Mozna jsem na tohle blby ale proste to delam tak jak jsem to pochopil a stale to nejede a nevim proc mam xbox s rgh ... nejprve se zeptam jde nainstalovat fsd na xbox bez hdd ? proste aby to fungovalo jen z usb flashky ? Pokud ano musi byt ta flashka nafotmatovana xboxem nebo staci cista flashka z pc fat32 aby na ni jel ted fsd? Za dalsi celkovy postup v cem delam chybu ? kdyz jsem omezen jen na usb vstupy zepredu a takze cesty by mely zacinat usb0 a usb1 mam vepredu xboxu strcene dve flashky na jedne system (zformatovana xboxem) 2gb a druhy 16gb jen fat32 jako uloziste iso her. Podle navodu na prvni strance jsem z fsd nakopiroval na usb 16gb slozku FreestyleDash kde mam rozbaleny FSD2.2Final a na tom samem miste (rootu usb16gb) mam dle navodu slozku Installer a v ni default.xex a launch.ini stazene z dashlaunch 2.29 a launch.ini mam upravenou v ni cestu : Default = Usb1:\FreestyleDash\default.xex [QuickLaunchButtons] [settings] nxemini = true pingpatch = true [Pluginy] plugin1 = Usb:\swap\swap.xex podle cesty co mam v launch.ini by se mi mel spoustet fsd z usb1 kde ho taky hned na rootu mam a pod stejnym nazvem jako je v ceste. a kdyz posleze pres xex menu spustim v installeru default.xex tak mi to hodi tohle : co s tim ? uz drive jsem se s tim otravoval a mel jsem na te systemovem usb 2gb nahrany v contentu fsd installer a z nej jsem se to se snazil taky nahrat ale nepodarilo se jen jsem tam odpovidal yes na jeho otazky ale taky skocil s touhle chybou xbox se pak vypnul a stejne po zapnuti nenabehne do niceho jen do metrodashe. poradi nekdo v cem delam chybu ? diky moc.--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Tu první 2 GB flešku napřed naformátuj na FAT32 . Potom ji v xboxu naformátuj napůl na FATX a půl nech FAT32 . Na FATX dej xexmenu .Na FAT32 dej dashlaunch a v instaleru udělej launch ini takto : Default = Usb:\fsd2\default.xex [settings] nxemini = true pingpatch = true Flešku zastrč do xka a po spuštění z GAME LIBRARY spust xexmenu , najdi dashlaunch a přes instaler spust default xex .Na flešnutí ti bude stačit jednou potvrdit a poresetu konzole by ti už měl nabíhat FSD . Druhou flešku naformátovanou na FAT32 můžeš používat na spouštění her , když na ni ve SD nastavíš cestu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingpin Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Zdravim ako spustim fsd cez xexmenu mam tam x-boxovy dashboard neviem ako sa dostat do fsd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Z NXE se vrátíš zpět do FSD po zmáčknutí tlačítka guide a vyber xbox home. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingpin Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 myslim ako prehodit originalny dasboard na freestyle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 myslim ako prehodit originalny dasboard na freestyle Máš nainstalovaný daschlaunch ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.