Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Automaticke spusteni Freestyle Dash


Anubis1

Recommended Posts

Potrebujes FSD a Dash Launch

Na USB flash disk rozbalit FSD do slozky FreestyleDash. Z DashLaunch rozbalit z Installer/default.xex a sample_launch.ini do slozky Installer. Sample_launch.ini prejmenovat na launch.ini a prepsat v nem cestu Default = dle toho, kde bude slozka FSD na HDD nakopirovana (napr. Default = Hdd:\FreestyleDash\default.xex). V info_launch.ini jsou uvedena dalsi mozná zarizeni odkud spoustet. Slozku FreestyleDash nakopirovat na HDD Xboxu dle zvolene cesty v launch.ini a Installer kamkoliv. Pak jen v Installer spustit default.xex. Po instalaci by se mel FSD spoustet automaticky.Snad jsem na nic nezapomel :-)

Upraveno uživatelem Anubis1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak mě to nejde dělal jsem vše podle návodu a nabíhá pořád původní dashboard zkoušel jsem to jak na hdd tak i z usb samozřejmě jsem změnil cesty , mám RGH a installer dashlaunch 2.26 , můžete někdo poradit? Díky

Dobrý už to mám, nevšiml jsem si že v sample_launch.ini se musí změnit kromě cesty co jsem samozřejmě udělal, taky spouštěcí soubor v sample je Hdd:\FreestyleDash\FreestyleDash.xex místo default.xex .

Takže vyřešeno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Mozna jsem na tohle blby ale proste to delam tak jak jsem to pochopil a stale to nejede a nevim proc mam xbox s rgh ... nejprve se zeptam jde nainstalovat fsd na xbox bez hdd ? proste aby to fungovalo jen z usb flashky ? Pokud ano musi byt ta flashka nafotmatovana xboxem nebo staci cista flashka z pc fat32 aby na ni jel ted fsd? Za dalsi celkovy postup v cem delam chybu ? kdyz jsem omezen jen na usb vstupy zepredu a takze cesty by mely zacinat usb0 a usb1 mam vepredu xboxu strcene dve flashky na jedne system (zformatovana xboxem) 2gb a druhy 16gb jen fat32 jako uloziste iso her. Podle navodu na prvni strance jsem z fsd nakopiroval na usb 16gb slozku FreestyleDash kde mam rozbaleny FSD2.2Final a na tom samem miste (rootu usb16gb) mam dle navodu slozku Installer a v ni default.xex a launch.ini stazene z dashlaunch 2.29 a launch.ini mam upravenou v ni cestu :

Default = Usb1:\FreestyleDash\default.xex

[QuickLaunchButtons]

[settings]

nxemini = true

pingpatch = true

[Pluginy]

plugin1 = Usb:\swap\swap.xex

podle cesty co mam v launch.ini by se mi mel spoustet fsd z usb1 kde ho taky hned na rootu mam a pod stejnym nazvem jako je v ceste.

a kdyz posleze pres xex menu spustim v installeru default.xex tak mi to hodi tohle :

post-36807-14687159145434_thumb.jpg

co s tim ?

uz drive jsem se s tim otravoval a mel jsem na te systemovem usb 2gb nahrany v contentu fsd installer a z nej jsem se to se snazil taky nahrat ale nepodarilo se jen jsem tam odpovidal yes na jeho otazky ale taky skocil s touhle chybou xbox se pak vypnul a stejne po zapnuti nenabehne do niceho jen do metrodashe.

poradi nekdo v cem delam chybu ? diky moc.---

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu první 2 GB flešku napřed naformátuj na FAT32 . Potom ji v xboxu naformátuj napůl na FATX a půl nech FAT32 . Na FATX dej xexmenu .Na FAT32 dej dashlaunch a v instaleru udělej launch ini takto :

Default = Usb:\fsd2\default.xex

[settings]

nxemini = true

pingpatch = true

Flešku zastrč do xka a po spuštění z GAME LIBRARY spust xexmenu , najdi dashlaunch a přes instaler spust default xex .Na flešnutí ti bude stačit jednou potvrdit a poresetu konzole by ti už měl nabíhat FSD . Druhou flešku naformátovanou na FAT32 můžeš používat na spouštění her , když na ni ve SD nastavíš cestu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu