dddpepa Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ma dotaz ma nekdo Rayman Origins ? Nejde mi naistalovat na HD.. Zkouseno vse mozne podle navodu a udelane na iHas124 s firmware. Verbatim MKM003. Zkouseno palit 2.4x, 4x s OPC i bez. Nejak uz nevim co s tim. Jine XGD3 jdou. Zlobi mi Rayman, nove NFS a Harry Potter years 5-7.. :( tak predpokladam ze img bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 a co to piše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Raymana sem jeste nezkousel, ale novy NFS sem nainstalovat v pohode. Zkus zkontrolovat pres Kprobe ty hry ktery ti nejdou. PI by nemelo byt vic jak 100 a PIF max. 4 Edit: rychlost v kprobe nastav na 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokakoala Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Ten rayman je cely nejaky divny :D Nekdy mi hodi disc unsuported.. vypnu a zapnu xko s raymanem uvnitr a nabehne uplne v pohode :D zkus to taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Muze to byt taky znameni,ze ti odchazi vyp... uz je to dyl.Taky me nesla jedna hra a 3x jsem skur.. DVD a pak jsem hru udelal na jinem pc u tatky a normal v pohode hra jela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerill Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 vypáleno 4x s OPC na iHAS124 (s ixtreme burner max)...instalace proběhla na 100%, image stažena z ulozto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dddpepa Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Pise to takovou tu hlasku ze je disk necitelny at ho vicistim. Jinak vypalovacky na XGD3 mam dve (jednu ja a jednu kamos) a kazdou v jinem PC a ani z jedne to nejde. Jine hry pred tim jsem vypalil v pohode, bohuzel tedka uz si nejak neskrtnu. Dokonce jsem zkousel instalovat na nekolika X360 a nikde nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerill Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 to bude nejspis spatna image, zkus tu z ulozto (je tam jenom jedna) jinak rayman je paradni hopsacka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dddpepa Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Rayman.Origins.X36-Marvel - je to ono ? delal jsi to na medium Verbatim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerill Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 je to ono a pálil jsem to právě na ty samý verbatim MKM003 made in india e: kecám, samozřejmě made in singapure..prostě ty nejvíc doporučovaný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dddpepa Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Ok, dik za info a vyzkousim to. Ja mam teda media made in Singapure ale myslim ze to snad nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dddpepa Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Dekuji vsem za rady. Ukazalo se ze byl spatny image .. i kdyz byl ten ze zatoky piratu stejny jako ten z uloz.to tak presto nefungoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Na tomhle příkladu je vidět, jak moc je potřeba nová verze ABGX. Když člověk něco stáhne a na slepo vypaluje, nikdy neví kde je chyba, když něco nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Dekuji vsem za rady. Ukazalo se ze byl spatny image .. i kdyz byl ten ze zatoky piratu stejny jako ten z uloz.to tak presto nefungoval. Zde na tom je vidět , že není dobré stahovat z torrentů . Používejte raději stahování z normálních placených serverů - nejlépe a také nejlevněji Share-rapid . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerill Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 share rapid v tomhle pripade zklamal, je to tam uploadnuty 3x a ani jednou komplet...proto sem musel hledat jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 share rapid v tomhle pripade zklamal, je to tam uploadnuty 3x a ani jednou komplet...proto sem musel hledat jinde Asi hledáš špatně - je to na tolika forech , že to někde komplet bude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerill Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 v dobe kdy sem hledal tak tady kompletni nebyli, + jsem hledal primo ve vyhledavani v share manageru...nevim kde jinde si predstavujes abych to hledal nyni co jsem koukal, uz jsou vsechny party v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 v dobe kdy sem hledal tak tady kompletni nebyli, + jsem hledal primo ve vyhledavani v share manageru...nevim kde jinde si predstavujes abych to hledalnyni co jsem koukal, uz jsou vsechny party v poradku Tak to jsem si myslel , že jsi asi hledal špatně . Pomocí share manageru jsem nikdy nehledal . Hledám po známých forech ( samozřejmě ne jednom ) a nebo poprosím strýčka googla . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.