Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Update FreeBoot


Anubis1

Recommended Posts

Budete potřebovat vyčtenou NAND vašeho Xboxu. Pro vytvoření nového updflash.bin souboru Jtag Tool (někdy se musí chvilku počkat než autor udělá verzi pro poslední DB). Pro zápis do Xboxu Flash360. S ním se dá i vyčíst momentální verze NAND pokud nemáte puvodní. XeXmenu nebo nainstalovaný Freestyle Dash pro spuštění Flash360.

Nejdříve použijem Jtag Tool

post-37137-14687158599897_thumb.jpg

1 - nastavit na USB

2 - vybrat verzi vašeho Xboxu (pro identifikaci je obrázek v post-37137-1468715860061_thumb.jpg Images\Matherboard Type)

3 - vybrat na kterou verzi Dash chcete aktualizaci provést.

4 - vybrat verzi Xell kterou chcete spouštět přez otvírací talčítko DVD.

5 - zadat klíč vašeho CPU. Buď ho máte někde uložený, nebo se dá vyčíst při bootu Xellu (vypnout Xbox a spustit tlačítkem pro otevření DVD. Tím startuje Xell . Spojením čísel v řádku 3 a 5 nebo 4 a 6 máte CPU key.

6 - vytvoří FreeBoot soubor, který při uložení pojmenujte updflash.bin

V tomto programu je to vše. Soubor updflash.bin nakopírovat na USB Flash Disk spolu se soubory aplikace Flash360 do kořenového adresáře.

Teď použít Flash360

1 - v Xboxu spustíme XeXmenu a v něm Flash360.xex z připraveného USB Flash Disku. Pokud startujete do Freestale Dash tak spustit v jeho Disk Manageru.

2 – poté zmačkněte A, B, start, start, A tím proběhne zápis do NAND do 100%. Potom jakékoliv tlačítko, back, back nastane 5s odpočet do vypnutí konzole. Ještě se doporučuje vytáhnou napájení z Xboxu a počkat cca.10 - 15s.

Po zapnutí je vše hotovo a mate verzi DB kterou jste si vybrali. Po navolení profilu jsou Avataři šedí. Pro jejich funkčnost udělat oficiální System Update stejné verze DB. Ten musí být na USB Flash Disku ve slozce $systemupdate. Tu pak zasunout do Xboxu a postupovat dle pokynů. Nakonec doporučuji zakázat pristup na Live pro případný nechtěný update, který by nevratně zlikvidoval FreeBoot.

Je to na starsi verzy Jtag Tool, ale postup zustal stejny jen ty tlacitka jsou jinde. Možná to časem předělám icon_biggrin.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu