Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nefunguje internet u Freestyle dash

Recommended Posts

Ahojte, potřebuju poradit s nastavením internetu u Freestyle dash, mám RGH. Když se pokouším připojit na net normálně k xbox live, píše to chybu s MTU, přitom jsem se na live před dvěma týdny normálně připojil. A nevím jestli kvůli tomu nejde i internet u Freestyle dash? Nebo se Freestyle dash taky musí nějak nastavit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 8 months later...

ahoj .. nechci zakládat nové téma tak to napíši sem. Mám problém se stahováním coverů , mám tam jenom obrázek MISSING COVER .Mám Slim 4GB ,RGH, FSD 2.2 na vnitřní paměti 4GB .. ve fsd mám nastavené ty přihlašovací údaje atd.. a teď jak mám zjistit zda se ta konzole připojí na net ,aby se mohly stáhnout ty covery? v tom originálním menu NETWORK lze pouze otestovat připojení k XboxLIVE ( a když mám RGH můžu to otestovat přes to? )

Odkaz ke komentáři

předposlední mám manage title updates .. otevřu to - prázdná tabulka co teď?

ani to 3. od spodu REFRESH ARTWORK nic nedělá.. když jsem dal otestovat spojení s xbox live ( s tím , že to vypnu před připojováním na xboxlive) tak to napsalo error DNS .. co s tím ? Vadí to když tam nefunguje to DNS ,abych stáhl ty covery ?

Odkaz ke komentáři

sakra tak nic.. covery po vypnutí a zapnutí zase zmizly :( , jinak jsem s tím nic moc nedělal zadaj jsem automaticky IP atd.. ručně DNS a pak jdu do FSD a ikonky zmizly..

edit: ale když dám refresth artwork tak naběhnou covery .. nejde to nějak "zafixovat" aby tam byly pořád?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu