R.u.STY Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Ahojte, potřebuju poradit s nastavením internetu u Freestyle dash, mám RGH. Když se pokouším připojit na net normálně k xbox live, píše to chybu s MTU, přitom jsem se na live před dvěma týdny normálně připojil. A nevím jestli kvůli tomu nejde i internet u Freestyle dash? Nebo se Freestyle dash taky musí nějak nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 To si docela kaskader lizt s RGH na XboxLive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 No ja nechcu na xbox live, chci se připjit s freestyle dash na internet. O xbox live mi nejde, hlavně chci stahovat update her přes freestyle dash, akorat ten internet nemuzu rozjet no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Tak priste napis co presne chces a nevymejslej si neco s XboxLive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 ja nevymyšlel, ja se jen ptal, jestli ma neco společného to, že mi nejde internet ve freestyle dash s tím, že když jsem zkoušel připojení v settings, tak to psalo že se nelze připojit k xbox live a píše to chybu s MTU :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 No uz se k tomuto tematu nebudu radsi vyjadrovat. Snad ti nekdo poradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 ahoj .. nechci zakládat nové téma tak to napíši sem. Mám problém se stahováním coverů , mám tam jenom obrázek MISSING COVER .Mám Slim 4GB ,RGH, FSD 2.2 na vnitřní paměti 4GB .. ve fsd mám nastavené ty přihlašovací údaje atd.. a teď jak mám zjistit zda se ta konzole připojí na net ,aby se mohly stáhnout ty covery? v tom originálním menu NETWORK lze pouze otestovat připojení k XboxLIVE ( a když mám RGH můžu to otestovat přes to? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 V originálním mivrosofťáckem NXE si nastav v Network automatické nalezení internetu a pak u hry ve FSD zmáčkni Y a dej předposlední položku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 předposlední mám manage title updates .. otevřu to - prázdná tabulka co teď? ani to 3. od spodu REFRESH ARTWORK nic nedělá.. když jsem dal otestovat spojení s xbox live ( s tím , že to vypnu před připojováním na xboxlive) tak to napsalo error DNS .. co s tím ? Vadí to když tam nefunguje to DNS ,abych stáhl ty covery ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 Tak promiň je to REFRESH ARTWORK, když to zmáčkneš tak dole uprostřed by se ti měl objevit text: 8 remaining (45kb/s) tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 nic se mi tam nezobrazilo :( edit: a když nefunguje připojení k internetu tak se ty covery přeci nestáhnou ne? _tak ani když to tam dám manuálně (že napíši IP xboxu do adresního řádku v prohlížeči) tak to nefunguje . pořád je tam missing cover .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 Ahoj..tak covery už načetly ;-) ale teď další problém-u některých her mi zmizly ikonky :-D co jsem udělal špatně?thx Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 a kdo ma vedet co si s tim delal to by nejdriv chtelo napsat co si delal pak ti muze nekdo poradit pokud mas pripojeny xko na net a obnovis scan melo by se ti vse stahnout samo a zustat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 sakra tak nic.. covery po vypnutí a zapnutí zase zmizly :( , jinak jsem s tím nic moc nedělal zadaj jsem automaticky IP atd.. ručně DNS a pak jdu do FSD a ikonky zmizly.. edit: ale když dám refresth artwork tak naběhnou covery .. nejde to nějak "zafixovat" aby tam byly pořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.