Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Synchronizacia Buzz ovladacov

shadow.wizard

Otázka

Mam jeden mensi problem, s ktorym mi snad budete vediet pomoct.

Mam hru Buzz Quiz World (Svetovy Kviz CZ) pri ktorom mam bezdrotove ovladace a USB prijmac v PS3 mi nechcu fungovat. Mam v nich nabite baterky, avsak nefunguju a nechu sa mi pripojit ku hre.

Vie mi niekto poradit ako ich opat zosynchornizovat aby mi fungovali? Na internete som hladal, avsak tam pisu, ze na boku pri ovladacoch je tlacitko, s ktorym by to malo ist, ja avsak nic take nemam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Taky sem si cca před měsícem tuhle hru koupil a taky tam sou ovladače bez postraního tlačítka.ALe taky píšou v manualu že ovladače sou už sinchronizivaný stim přijímačem co u toho je.Mě stačilo připojit přijímač do usb PS3 a pak jenom zapnout hru a všechno fungovalo tak jak má.Jestli ovladače fungujou zjistíš i tak že když zmáčkneš to velký kulatý červený tlačítku tak na přijímači blikne kontrolka.Jestli tohle nefunguje tak máš asi rozbitej přijímač.

Odkaz ke komentáři

• 0

No tak ono ovladace su urcite originalne, dostal som ich ku Buzz: Svetovy Kviz bundle, ale prisiel som na to, kde bol problem, trebalo ich precistit z vnutra tam bolo dost usadenin z bateriek, vsetko uz slape, takze parada... Aj tak, dik za info...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu