Martox Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Ahoj Chtěl bych si koupit gamepad na Pc, ale vůbec nevím jakej, tak se chci zeptat : Jaký gamepad doporučujete :) .. Hrál jsem na PS3 takže PS controller mám tak něják ošahanej, ale vůbec nevím jaký je to na Xbox-ovém gamepadu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Mě osobně příjde lepší XBOX 360 gamepad :). Má lepší rozložení páček a lepší zadní tlačítka :). Ale je to o vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Na gamepadu bych hrál především Závodní a občas arkády/RPG.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Určitě xboxovej, až tě omrzí tak ho ještě dobře prodáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Díky .. tak už mám tak něják vybráno :http://www.alza.cz/mmad-catz-xbox-360-special-edition-call-of-duty-modern-warfare-2-combat-controller-camo-d144930.htm#popis , http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-bezdratovy-d78212.htm#popis ,Největší konkurent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Urcite bych bral original microsoft . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 máš to na ozdobu nebo na hraní ? budeš hrát s kabelem takže jestli to máš hezky kostičkovaně pokreslený nebo ne bych fakt neřešil, to si řeš až budeš hrát z pohovky, najdi si co nejlevnější drátovej/bezdrátovej s kabelem klidně bazarovej hlavně normalni xkovej ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Proč bazarovvej ? Tohle je orig. Xboxovej ovladač, ne ? .. A přes co se připojí ? Přes Wi-Fi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martox
Ahoj
Chtěl bych si koupit gamepad na Pc, ale vůbec nevím jakej, tak se chci zeptat : Jaký gamepad doporučujete :) .. Hrál jsem na PS3 takže PS controller mám tak něják ošahanej, ale vůbec nevím jaký je to na Xbox-ovém gamepadu..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.