Martox Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2011 Ahoj Chtěl bych si koupit gamepad na Pc, ale vůbec nevím jakej, tak se chci zeptat : Jaký gamepad doporučujete :) .. Hrál jsem na PS3 takže PS controller mám tak něják ošahanej, ale vůbec nevím jaký je to na Xbox-ovém gamepadu.. Citovat
0 Dunky Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2011 Mě osobně příjde lepší XBOX 360 gamepad :). Má lepší rozložení páček a lepší zadní tlačítka :). Ale je to o vkusu Citovat
0 Martox Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2011 Na gamepadu bych hrál především Závodní a občas arkády/RPG.. Citovat
0 LoCo99 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2011 Určitě xboxovej, až tě omrzí tak ho ještě dobře prodáš Citovat
0 Martox Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2011 Díky .. tak už mám tak něják vybráno :http://www.alza.cz/mmad-catz-xbox-360-special-edition-call-of-duty-modern-warfare-2-combat-controller-camo-d144930.htm#popis , http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-bezdratovy-d78212.htm#popis ,Největší konkurent Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 26, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2011 Urcite bych bral original microsoft . Citovat
0 LoCo99 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2011 máš to na ozdobu nebo na hraní ? budeš hrát s kabelem takže jestli to máš hezky kostičkovaně pokreslený nebo ne bych fakt neřešil, to si řeš až budeš hrát z pohovky, najdi si co nejlevnější drátovej/bezdrátovej s kabelem klidně bazarovej hlavně normalni xkovej ovladač. Citovat
0 Martox Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2011 Proč bazarovvej ? Tohle je orig. Xboxovej ovladač, ne ? .. A přes co se připojí ? Přes Wi-Fi ? Citovat
Otázka
Martox
Ahoj
Chtěl bych si koupit gamepad na Pc, ale vůbec nevím jakej, tak se chci zeptat : Jaký gamepad doporučujete :) .. Hrál jsem na PS3 takže PS controller mám tak něják ošahanej, ale vůbec nevím jaký je to na Xbox-ovém gamepadu..
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.