Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Afterfall Insanity

ctverec23

Recommended Posts

post-35327-14687158609936_thumb.jpg

Datum vydání: 25.11.2011 PC a leden 2012 konzole

žánr: postapokalyptický akční horor/scifi

Podle mě v některých principech obšlehnutý dead space od polských tvůrců "Nicolas Intoxicate"

ovšem nedá se upřít, že naši polští sousedé opět ukázali mistrnou práci se světly a ukázali, že U3Engine není ani zdaleka na konci svého životního cyklu. Sám mám teď na pc asi hodinu hraní za sebou a musím říct a uznat, že se na to dá koukat víc, než dobře :)

Pohyby postav mi přijdou trošičku strojové, ale zase to na druhou stranu vynahrazuje soubojový systém, který si zavdává s větší mírou brutality, jako useknutá hlava a následný výtrysk krve z trupu, nebo ubití nebožtíkovy hlavy trubkou třemi přesnými údery, když chudák po prvním úderu klečí, jakoby prosil o holý život atd atd.

Na druhou stranu je onen soubojový systém zezačátku dosti tužší, ale po chvíli hraní a ošéfování si správného načasování, rychle přechází do krve.

V příběhu hrajete za postavu jakéhosi psychiatra a farmaceutika Alberta Tokaje, který je jednoho dne povolán jistým plukovníkem, aby v doprovodu dvoučlenné eskorty ošéfoval spodní sektor, kvůli uvěznění několika výzkumníků kdesi ve spodních patrech a eliminoval jakousi nákazu, která nejspíše způsobuje jistý druh šílenství...

Trailer:

Prvních 12 minut:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu