ctverec23 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Datum vydání: 25.11.2011 PC a leden 2012 konzole žánr: postapokalyptický akční horor/scifi Podle mě v některých principech obšlehnutý dead space od polských tvůrců "Nicolas Intoxicate" ovšem nedá se upřít, že naši polští sousedé opět ukázali mistrnou práci se světly a ukázali, že U3Engine není ani zdaleka na konci svého životního cyklu. Sám mám teď na pc asi hodinu hraní za sebou a musím říct a uznat, že se na to dá koukat víc, než dobře :) Pohyby postav mi přijdou trošičku strojové, ale zase to na druhou stranu vynahrazuje soubojový systém, který si zavdává s větší mírou brutality, jako useknutá hlava a následný výtrysk krve z trupu, nebo ubití nebožtíkovy hlavy trubkou třemi přesnými údery, když chudák po prvním úderu klečí, jakoby prosil o holý život atd atd. Na druhou stranu je onen soubojový systém zezačátku dosti tužší, ale po chvíli hraní a ošéfování si správného načasování, rychle přechází do krve. V příběhu hrajete za postavu jakéhosi psychiatra a farmaceutika Alberta Tokaje, který je jednoho dne povolán jistým plukovníkem, aby v doprovodu dvoučlenné eskorty ošéfoval spodní sektor, kvůli uvěznění několika výzkumníků kdesi ve spodních patrech a eliminoval jakousi nákazu, která nejspíše způsobuje jistý druh šílenství... Trailer: Prvních 12 minut: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 no tak to vypadá hodně slušně, ať už je po svátcích :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Tak to vypadá dost dobře, a brutálně. Bude to mít i MP??? Nebo jen SP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 úplně jsem zapomněl zmínit efekt strachu, když se někde něco děje, celá kamera se začne třást, různě poblikávat, celý obraz potemní, no na po*rání. hudba a zvukový podkres taktéž na jedničku o MP nevím, ale nejsíše nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 áá na to sem zvědavej :) dead space jsem hodně žral :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.