Pete1790 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 stáhnul jsem si nějaké věci od Batman Arkham city, přes Xbox 360 content manager jsem to nahodil do Xka, předtím jsem to ještě v tom programu (Xbox 360 content manager) patchnul, ale když jdu do upravování Avatara, tak tam nic z toho není, čím by to mohlo být? Profil, který používám, byl dříve používán online, takže úprava XUID nebo jak se to jmenuje snad není potřeba. A v launch.ini mám nastaveno contpatch = true, ale nešlo to ani jako false. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pete1790 Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 vyřešeno, předtím jsem nepoužil Yaris swap! Prosím o LOCK! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 nemohl by jsi napsat stručný návod jak na to syn pořád otravuje že chce jinýho avatara a ja nevim jak na to díky ps kde shaniš veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.