kiboko1 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2011 Mám softmod, stáhnul jsem si nějaké DDR hry a mám taneční podložku Mayflash Dance pad - Wii, GC. Už mne nebaví ty písně, dají se někde stáhnout jiné a nějak je tam dohrát. Jde to nebo ne? Díky za odpověď. Citovat
0 Hexer Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2011 uklasickych DDR nejdou dohravat (nebo o tom nevim) Jedine kde se daji dohrat jsou hry JUST DANCE 2-3 Citovat
0 kiboko1 Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2011 uklasickych DDR nejdou dohravat (nebo o tom nevim)Jedine kde se daji dohrat jsou hry JUST DANCE 2-3 Aha, a to jsou hry, kde nevyužiju dancing pad, že? A jak to konkrétně funguje to dohrání písně - tj. v jakém formátu musí být písnička, kterou tam chci dohrát a kam ji dát (na paměťovku nebo na HD - tam umím nashrávat jen isa přes wbfs manager). Citovat
0 Hexer Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2011 Ty pisnicky jsou placene za wii points... myslim ze jedna stoji 200 points nebo tak nejak... primo ve hre je moznost si pisnicku stahnout... bohuzel neni tam moznost dat tam uplne vlastni pisnicky Citovat
Otázka
kiboko1
Mám softmod, stáhnul jsem si nějaké DDR hry a mám taneční podložku Mayflash Dance pad - Wii, GC. Už mne nebaví ty písně, dají se někde stáhnout jiné a nějak je tam dohrát. Jde to nebo ne? Díky za odpověď.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.