skolni.flakac Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Zdravím Lidi. Neví někdo jak byla stránka na stahování torrentů na iso hry? Bylo to tam rozdělený nahoře výběrem podle platformy na PC, XBOX, PS3, PSP .... Na stránce bylo vždy cca 25 her vždycky jakoby s obrázkem krabičky a pod ní byl popis jestli je to pal, ntsc, v jakým, to je jazyce atd. Formátoval jsem PC a zapoměl jsem ti uložit záložky:cry:. Dobře se mi z ní tahaly hry. Děkuji za tipy Můžete psát klidně i PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.iphone Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 na torrenty já požívám kat.ph a nebo thepiratebay.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Jo to sice jo, ale tam potřebuješ znát a vědět o hrách co vyšli. Tady to nebylo potřeba :( SAKRA :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.iphone Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 aha...tak to fakt netuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Já mam pocit, že jsem to našel tady někde na foru, ale čert ví kde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 http://www.gamestorrents.com/juegos-xbox360-bittorrent.html Joooooooooooooo to je ono. A stačilo jen půl hodiny trpělivého hledání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.