Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XBOX 1 Problém s Dashboardem, PROSÍM O POMOC

Otázka

Odesláno

Zdravim, nevím kam příspěvek vložit ale mám Xbox1. Nechal sem si ho čipnout a bři bootování mám v pravém levém rohu značku EvoX. Před rokem co sem tento problém neměl tak se mi xbox nabootoval do evolution x pozadí, pak kamarád bez zapnuté televize mačkal na ovladači snad vše a od té doby se mi xbox bootuje do MS dashboardu, vypálené hry sice fungují ale nemám třeba přístup přes FTP a nepřehraje mi to ani film....Chci zpátky Evolutin X dashboard jestli s tím máte nějaké zkušenosti. Děkuju moc a jestli mužete doporučit nějakého známeho či kamaráda co se v tom vyzná. Děkuju Moc :cry::cry:

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Jo ty pluginy mi nejdou rozjet, vubec nevim a zkoušim uplně vše, mám nejnovější XMBC z tý stránký co si mi poslal. Našel sem tohle http://forums.czechxbox.info/index.php?action=vthread&forum=2&topic=1901 ale to mi taky nejede....nechápum xbox je v síťi a když dám počasí tak se mi xko sekne a musim ho vypnout. ://

• 0
Odesláno

Ma to vic faktoru urcite taky zalezi jaky cip je pouzity uvnitr konsole.

Mozna se taky pletu ... zkus jinak tohle :

Obsahuje novejsi casto DMD + doplnky ze dne 10.11.11

http://www.uloz.to/10959480/xbox-update-10-11-11-rar

heslo : xbox

Tak uvidis je toi mnou vytvorena kompilace XBMC.

Uz jsou jinak novejsi casti,ale ty si snad uz pak stahnes sam.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu