Bohdanus Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Čest all koupil jsem noveho slima byl by nekdo ochoten z VČ mi ho odbloknout a poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KING-SL Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 jak myslis odbloknout ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 On neni bloklej ;) !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 taky by vam snad mohlo dojit ze nejspis chce prehrat na M33..:dozey: a jestli ne tak nevim co mysli..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 jezis taky by vam snad mohlo dojit ze nejspis chce prehrat na M33..:dozey: a jestli ne tak nevim co mysli..:D a pan je chytrak? :P :) Co kdyz maji jeho Mack adresu na Blacklistu? ;) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 On neni bloklej ;) !!!! tak mu to vic rozved ne? ;) jezis taky by vam snad mohlo dojit ze nejspis chce prehrat na M33..:dozey: a jestli ne tak nevim co mysli..:D pochopil jsem to stejne a pan je chytrak? :P :) Co kdyz maji jeho Mack adresu na Blacklistu? ;) :D na blacklistu koho? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Na blacklistu Sony :) Z 90% ZREJME mysli blokle proti ISO hram :) hhh :) zni to pekne.. :) Musis porvest Down a nebo to posli tekkenovi :)...on ti to udela ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Na slimu down neprovede..nejde to..:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 o blacklistu sony jsem nikdy neslysel..o co jde a jak si te tam pridaji? :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 o blacklistu sony jsem nikdy neslysel..o co jde a jak si te tam pridaji? :blink: Cetl jsem zde na foru...Myslim ze je to u online her ze ti porste daji Ban ;) takze jsi na blacklistu...nevim mozna si vymyslim a dodavam dalsi informace.. :D http://boardsus.playstation.com/playstation/board/print?board.id=socomftb2&message.id=25518&format=one treba neco zde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEZWE Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Čest all koupil jsem noveho slima byl by nekdo ochoten z VČ mi ho odbloknout a poradit zdravicko chtel sem se zeptat jestli se da prehrat software kdyz si koupim psp s usa dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boba2 Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Taky bych potreboval prehrat na m33,aby me sli isa.sem ze sumperka pls help ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Taky bych potreboval prehrat na m33,aby me sli isa.sem ze sumperka pls help ;) šumperk? tak estli se stavíš do ovy tak ti to zrobim já:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bohdanus
Čest all koupil jsem noveho slima byl by nekdo ochoten z VČ mi ho odbloknout a poradit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts