Djay512 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Chci se zeptat zda li je nějakej zpusob jak já live aniž bych si stáhl ten dae.bin ptž chci hrát online hry ?:) nějaký zpusob ?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Chci se zeptat zda li je nějakej zpusob jak já live aniž bych si stáhl ten dae.bin ptž chci hrát online hry ?:) nějaký zpusob ?Děkuji jakej dae .bin? normalne pripoj konzoli k livu a kup si zlate clenstvi pokud teda chcs hrat online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Chci se zeptat zda li je nějakej zpusob jak já live aniž bych si stáhl ten dae.bin ptž chci hrát online hry ?:) nějaký zpusob ?Děkuji Žádným způsobem to neobejdeš . Jakmile se připojíš na live , tak se ti to automaticky aniž by jsi o tom věděl stáhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Djay512 Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Tak to se si počkám na Lt 3.0 a pak to falshnu a vypalím hry znova a pojede live ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Tak to se si počkám na Lt 3.0 a pak to falshnu a vypalím hry znova a pojede live ? :) Asi se nebudou muset vypálit znova - tím LT+3.0 bude problém AP25 odstraněn úplně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 jakej dae .bin? normalne pripoj konzoli k livu a kup si zlate clenstvi pokud teda chcs hrat online Já chápu, že jsi odpůrce flashe, ale buď tak hodný a nedávej takové škodolibé odpovědi, na to tady nikdo není zvědavý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Djay512
Chci se zeptat zda li je nějakej zpusob jak já live aniž bych si stáhl ten dae.bin ptž chci hrát online hry ?:) nějaký zpusob ?Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.