Quicksilver Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Prijde me domu chlazeni na Xbox360 - xbox360 fan legacy Simnul jsem si,ze se take zapojuje do mist kam se zapojuje mechanika Ja celkove mechaniku pouzivat vubec nebudu ( nebude take vubec v xboxu ) A slo by tam zapojit do toho mista i jiny chladic ??? Mam na mysli,kdyz si zakoupim 12 cm vetrak ,ktery by byl umisteny nad GPU Popripade jiny ,ktery by dokolane ochlazoval Xbox360. Chci tam mit : xbox360 fan legacy - to jsou zadni ventilatory + nejaky 12 cm vetrak. Puvodne jsem chtel udelat upravu na USB pripojku,ale pokud to pujde udelat,nejak aby jsem to nemusel kuchat a zapojil to do tech mist misto DVD mechaniky.Tak budu jedine rad. Jake kabely k tomu jsou potreba ??? Ma me prijit jinak tenhle vetrak Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Tak uz mam chladic doma a jeste cekam na vetrak + Xbox360. Zajimalo by me kam muzu zapojit 12 cm vetrak ??? Puvodne jsem chtel dat vetrak na usb ,ale urcite to jde nejak sikovne vyresit. Mate nekdo napad ? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Fakt skoda,ze nikdo neporadi a nepomuze ... jak mate teda chlazeni delane vy ?? Budu mit xku : chlazeni WHISPER LEGACY XBOX 360 + chci umistit na GPU 12 cm vetrak a chtel by jsem jen vedet jak tenhle vetrak mam zapojit,aby bezel po zapnuti xka.Diky vsem kutilum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Ja to mam nejak tak. Chyceny samorezkama primo do chladicu. Napajeni mam od original chladice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Jak to myslis od originalu chladice ? Jestli by si mohl udelat vic fotecek :) A kam se vyplati dat chladic ? Ja ho chtel polozit na grafiku.A do vika udelat diru a na tu dat takovy drateny kryt co zaroven chyta prach .) Ja jen nechci nic davat na usb,pac by jsem chtel,aby to bezelo po zapnuti xka. Vim ze treba Primecooler prodaval propojovat na 2x samici do jednoho samce. Jen kde koupit .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 prehmat // Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Mam Falcona a ten ma od GPU pipe a na ni mam jeden vetrak 40mm a z boku na CPU chladici je vetrak 50mm nebo 60mm to uz si presne nepamatuju, ale proste prez celej chladic. Napajeni mam vzaty z konektoru zadniho chladice. Sorry foto bohuzel neudelam jelikoz se me to nechce celi zase rozdelavat. Mam to takto, jelikoz jsem chtel zachovat mechaniku a nikde nic nekuchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Tak ja uz tam mit nechaniku nebudu tak proto volim 12cm primo na grafiku a jestli pak bude nalada treba by jsem dal jeste nejakej 60x60 na bok,ale zase si myslim,ze WHISPER LEGACY by to mohl jednoduse cely uchladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Udělej si vodní chlazení a budeš mít 100% jistotu, že se GPU ani CPU neupeče, cokoliv jiného nebude nikdy dokonalé ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Quicksilver
Prijde me domu chlazeni na Xbox360 - xbox360 fan legacy
Simnul jsem si,ze se take zapojuje do mist kam se zapojuje mechanika
Ja celkove mechaniku pouzivat vubec nebudu ( nebude take vubec v xboxu )
A slo by tam zapojit do toho mista i jiny chladic ???
Mam na mysli,kdyz si zakoupim 12 cm vetrak ,ktery by byl umisteny nad GPU
Popripade jiny ,ktery by dokolane ochlazoval Xbox360.
Chci tam mit : xbox360 fan legacy - to jsou zadni ventilatory + nejaky 12 cm vetrak.
Puvodne jsem chtel udelat upravu na USB pripojku,ale pokud to pujde udelat,nejak aby jsem to
nemusel kuchat a zapojil to do tech mist misto DVD mechaniky.Tak budu jedine rad.
Jake kabely k tomu jsou potreba ??? Ma me prijit jinak tenhle vetrak
Diky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.