Somos Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 vypalil jsme si to všechno v pohode podle navodu jako ostatni hry xgd3 a když hru spustim piše mi to unsported disk. nevite čim to je ? pomuže když to znova vypalim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Nebyl si na LIVE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Listopad 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 ikdyž přepnu na profil ktery nema přistup na live tak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Pokud si byl na live tak je konec, teď už nemá vliv jaký profil zvolíš. Máš to tady na fóru tak si to přečti. DAE.BIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Listopad 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 aha takže znovu vypalit? a kde nastavim aby se mi to samo neconectovalo na liveko?pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Opět nechápeš nic nepal, přečti si co znamená pokud si byl na live. Pokud ti do konzole nahráli DAE.BIN, dá se to obejít Title Update, jinak nový flash LT+3.0, ale budeš muset čekat. Dělájí to XGD3 a AP2,5/AP2,6. Je to hned na fóru nepřipojovat se na live tak si to celé pročti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgijus Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 zdravim ja mam stejny problem vsechny XGD3 hry jedou ale jen tahle ne napise to incorrect region neco a na live sem nikdy s xboxem nebyl ani nepujdu. je mozno ze je to spatne vypalene nebo spatna verze hry? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 No, hláška "incorrect region" docela napovídá. Stáhl jsi si hru, která není určena pro náš, tedy PAL region. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 já sem u této hry rozflákal ovladač :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgijus Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 aha takze musim stahnout ntsc nebo region free jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Náš region je PAL. Tedy pokud máš konzoli kupovanou zde, musíš stahovat buď PAL, nebo Region-Free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloK1989 Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Zdravím mám problém s vypálením,jednak mi to neprojde přes abgx360 a u img burnu to nejde páč je hra větší než dvdčko.Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 ABX vůbec neřeš....Vypálit to jde jen je třeba nastavit img burn dle návodu v tutoriálu a pak všechno jde. Všechny hry jsou teď vetší než DVD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Zdravím mám problém s vypálením,jednak mi to neprojde přes abgx360 a u img burnu to nejde páč je hra větší než dvdčko.Díky za radu http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry?highlight=xgd3 a musis mit lt 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 já sem u této hry rozflákal ovladač :D frajer.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloK1989 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Stahnul jsem IMGBurn 2.5.6.0,udelal presne podle navodu.vypalilo se to uspesne a jak to dam do xka tak to vypadalo ze to najizdi a pak se to hodilo zpatky na menu.Nevim co s tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloK1989 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 tak už mi to nejde vůbec najede mi jen obrazovka xbox live a nic vic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Je potřeba k této hře online pass, jako u jiných her od EA? Díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Je potřeba k této hře online pass, jako u jiných her od EA? Díky za odpověď... Ano - http://www.needforspeed.com/therun/online-pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkor Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Je rozdil mezi flagem (failed ap2.5 challenge) a modifikaci dae.bin tichym update? na net nechodim, ale mam zmineny flag a hlasky unsupported disk, tak jestli ma cenu to znova vypalovat a patchovat nebo rovnou novy flash?mam lt 2.0.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.