Lokalnet Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Zdravím všechny, potřebuji radu.....pořídil jsem dětem Xbox a jde mě o to jestli si každé dítě může udělat svůj profil na Live na jedno zlaté členství nebo musí mít každé svoje ?? Nevím jestli jsem položil otázku dobře, prostě jde o to aby nehráli pod jedním účtem. Děkuji předem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Na kazdy ucet Gold svlast :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokalnet Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Ok díky za odpověď. Ještě jedna otázka a silver členství můžou mít zvlášť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallout Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 ......jasně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokalnet Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackee345 Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Jasan, jelikož je free tak každý z nich může mít učtů kolik chce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokalnet Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Někde jsem četl o účtu family gold pro 4. Existuje to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 prosím pane http://www.zing.cz/novinky/236/xbox-live-gold-family-naplanovan-na-listopad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokalnet Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Jo, už jsem na to koukal. Ale jo to přes rok staré. Pro ČR zatím neni, volal jsem i na podporu. Takže účet v UK a platit přes paypal. Na lince mě to i potvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.