houba2007 Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2011 Měl jsem profil i s uloženými hrami na HDD. Ten jsem prodal a kupec my soubor z HDD - Content poslal mailem. Jak ho mám dostat do nového XBOXu 360 s 4GB pamětí?? Moc děkuji za radu Citovat
0 Sterner Regnix Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 ak bol online, pouzi recovery gamertag ak bol offline, vezmi flashku, naformatuj na FAT/FAT32 v PC, vloz do Xka a nakonfiguruj v Xku, potom opat do PC a cez softik Party Buffalo Drive Explorer alebo usb_xtaf_gui skopirujes do spravneho folderu subor co ti poslal, zapojis do Xka a prekopirujes ... nie vsetky flashky funguju, mozes vyskusat aj usb hdd (nezabudni ze to naformatuje=premaze!) mozes pouzit aj HDD Transfer kit a prekopirovat si to rovno na xbox hdd Citovat
0 houba2007 Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 Díky moc za radu už jsem to udělal podle tvého návodu Citovat
Otázka
houba2007
Měl jsem profil i s uloženými hrami na HDD. Ten jsem prodal a kupec my soubor z HDD - Content poslal mailem.
Jak ho mám dostat do nového XBOXu 360 s 4GB pamětí??
Moc děkuji za radu
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.