FreeKiller Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Stal se mi takový problém, koupil jsme si od kamaráda PSP, ale nebyla v něm paměťovka tak jsem si ji dokoupil a doma jsem zjistil že když ji tam dám tak začne blikat dioda co je u paměťovky :-\ vůbec si nevím rady. Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puu Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 A to je jako nějákej problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeKiller Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Nevím jestli je to problém, ale nečte mi to paměťovku :-\. Prostě když ji tam dám tak to začne červeně blikat a když něco chci udělat tak to napíše že paměťovka není vložena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Zkoušel jsi jí vyndat a znovu zasunout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Buďto vadná paměťovka nebo vada slotu na paměťovky. Jestli si troufneš psp rozebrat, mělo by stačit přihnout piny co dosedají na paměťovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Než budeš PSP otevírat zkus jestli ti jde nastavit připojení k netu přes wifi, pokud ne je vadný celý modul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Zkus jinou pametovku/tuto pametovku zformatovat pres low-level format (dd v linuxu) a pokud ani jedno z predchozich nepomuze, tak ji tam zkus ruznyma grifama zatlacit... S timto jsem se setkal mnohokrat a vzdy to znamenalo bud problem s pametovkou, anebo (bohuzel v castejsi forme) problem se slotem pametovky... Pak pomohlo opravdu jen tu kartu tam nejak docpat nebo zkusit treba jinou kartu (ktera mela malinko jine tvarovani a sedla tam) a nebo samozrejme vymena celeho modulu. A urcite jako prvni zkus co pise huhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 1, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Me tohle delalo kdyz jsem daval pametovku do psp za chodu , zkus psp uplne vypnout , vlozit pametovku a pak zapnout . Ale taky se mi stalo ze u jednoho psp byla vadna ta ctecka v psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FreeKiller
Stal se mi takový problém, koupil jsme si od kamaráda PSP, ale nebyla v něm paměťovka tak jsem si ji dokoupil a doma jsem zjistil že když ji tam dám tak začne blikat dioda co je u paměťovky :-\ vůbec si nevím rady. Dík za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.