Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

XBOX 360 Slim, Flash


crafterr

Recommended Posts

Zdravim všechny,

chtěl sem poprosit o radu ohledně flashnutí xbox 360 slim. Jedná se o to, že vyměním mou starou Elitu za novější model. Už se moc neorientuji, tak nevím, zda není problém s Flashnutím Slimu na LT 2.0(jestli mam vybrat nějakou speciální verzi podle výrobního čísla.......atd..) nebo prostě vzít jakoukoliv a najít si Flashera... Pokud s flashnutím není problém, doporučte mi někoho v okolí Kladna (Rakovníka) Děkuji za ochotu :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. trochu sem zapátral na foru + u flashera Kanalizatora a dozvěděl jsem se že flash nelze pouze na mechanice Hitachi, která byla na xboxu z ledna 2011. Jak lze rozeznat tuto konzoli podle krabice? Výrobní datum by mohl být třeba z března, ale jak mám vědět, zda v zabalené krabici není tato mechanika? Existuje nějaký fígl?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli máš JASPER ,tak být tebou tak ani neměním . Vše je u PHAT jednodušší . A když už tak si kup nějaké slimko z druhé ruky u kterého máš jistotu že flashnout půjde a ještě tě to vyjde levněji . O záruku flashem slimka stejně přicházíš a v dnešní době s problémy s vypalováním bych doporučoval raději RGH .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu