crafterr Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Zdravim všechny, chtěl sem poprosit o radu ohledně flashnutí xbox 360 slim. Jedná se o to, že vyměním mou starou Elitu za novější model. Už se moc neorientuji, tak nevím, zda není problém s Flashnutím Slimu na LT 2.0(jestli mam vybrat nějakou speciální verzi podle výrobního čísla.......atd..) nebo prostě vzít jakoukoliv a najít si Flashera... Pokud s flashnutím není problém, doporučte mi někoho v okolí Kladna (Rakovníka) Děkuji za ochotu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 .. trochu sem zapátral na foru + u flashera Kanalizatora a dozvěděl jsem se že flash nelze pouze na mechanice Hitachi, která byla na xboxu z ledna 2011. Jak lze rozeznat tuto konzoli podle krabice? Výrobní datum by mohl být třeba z března, ale jak mám vědět, zda v zabalené krabici není tato mechanika? Existuje nějaký fígl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Ze zabalené krabice to nijak nepoznáš, musel by jsi xbox zapnout a vysunout mechaniku, pak je vidět znatelný rozdíl ve výřezu. Někde jsem četl, že v ČR se tato mechanika nevyskytovala, ale ruku za to nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Jestli máš JASPER ,tak být tebou tak ani neměním . Vše je u PHAT jednodušší . A když už tak si kup nějaké slimko z druhé ruky u kterého máš jistotu že flashnout půjde a ještě tě to vyjde levněji . O záruku flashem slimka stejně přicházíš a v dnešní době s problémy s vypalováním bych doporučoval raději RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.