crafterr Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2011 Zdravim všechny, chtěl sem poprosit o radu ohledně flashnutí xbox 360 slim. Jedná se o to, že vyměním mou starou Elitu za novější model. Už se moc neorientuji, tak nevím, zda není problém s Flashnutím Slimu na LT 2.0(jestli mam vybrat nějakou speciální verzi podle výrobního čísla.......atd..) nebo prostě vzít jakoukoliv a najít si Flashera... Pokud s flashnutím není problém, doporučte mi někoho v okolí Kladna (Rakovníka) Děkuji za ochotu :? Citovat
crafterr Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2011 .. trochu sem zapátral na foru + u flashera Kanalizatora a dozvěděl jsem se že flash nelze pouze na mechanice Hitachi, která byla na xboxu z ledna 2011. Jak lze rozeznat tuto konzoli podle krabice? Výrobní datum by mohl být třeba z března, ale jak mám vědět, zda v zabalené krabici není tato mechanika? Existuje nějaký fígl? Citovat
Ravendhi Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2011 Ze zabalené krabice to nijak nepoznáš, musel by jsi xbox zapnout a vysunout mechaniku, pak je vidět znatelný rozdíl ve výřezu. Někde jsem četl, že v ČR se tato mechanika nevyskytovala, ale ruku za to nedám. Citovat
toro Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2011 Jestli máš JASPER ,tak být tebou tak ani neměním . Vše je u PHAT jednodušší . A když už tak si kup nějaké slimko z druhé ruky u kterého máš jistotu že flashnout půjde a ještě tě to vyjde levněji . O záruku flashem slimka stejně přicházíš a v dnešní době s problémy s vypalováním bych doporučoval raději RGH . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.