Booza Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Dnes na PS3 byl update z 3.73 na 4.00 :) Jsou tam přidány věci, aby PS3 mohla být připojena PS Vita. Kdo z Vás si bude kupovat PS Vita? Aby to mohl zkusit? :) A kdy má vlastně PS Vita vyjít? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 v Evropě 22.2.2012 ale v Japonsku by to mělo být už tet v prosinci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Aha .. takže mi je to ted celkem na nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Kdyžtak firmware. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Jsem psal rychle nepřemýšlel jsem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.