hutt Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Ahoj, asi před rokem jsem koupil starší PSP u kterého byla druhá baterka, podle prodávajícího v podstatě nepoužitá. Teď jsem si ji chtěl vzít jako náhradní na víkend, ale baterku není možné nabít. Nabíjení vůbec nezačne, kontrolka se nerozsvítí. Nevíte někdo, jak jí oživit ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 To je originál nebo ňáká Čína? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hutt Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 je to originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hutt
Ahoj,
asi před rokem jsem koupil starší PSP u kterého byla druhá baterka, podle prodávajícího
v podstatě nepoužitá. Teď jsem si ji chtěl vzít jako náhradní na víkend, ale baterku
není možné nabít. Nabíjení vůbec nezačne, kontrolka se nerozsvítí. Nevíte někdo, jak jí oživit ?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.