kukish Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Mám dotaz.Jde v xboxu slim vypnout wifina?Nemám s tím ještě zkušenosti,bude to dárek a nerad bych hned po zapnutí přišel k tichému updatu.I když na live se hlásit nebudu.díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Pokud máš na své domácí wifi nějaký klíč pro přihlášení, tak se sám žádný adaptér nepřipojí, tedy ani xbox. Na to aby se připojil bys mu v nastavení musel zadat síťový klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukish Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Mám aktivní MAC filter,to by mělo snad stačit,ne?A ještě otázka,ten tichý update se sám stáhne a aktivuje,i když se neregnu na live.Nebo jinak,když bych tu MAC neaktivoval a wifina by byla volně šířená po bytě,ten update se sám stáhne?děkuji za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Někde jsem četl, že update se stáhne i když na live připojený nejsi, ale konzola je připojená k internetu. Jestli je to pravda, to nevím, zkoušet to nebudu :) Co se týče té wifi, tak pokud máš MAC fliter nastavený, tak aby počítače co nejsou v seznamu neměli přístup k internetu, pak je to v pořádku. Ale pokud to máš nastavené obráceně, tedy že seznam obsahuje počítače které jsou zakázané pro přístup na internet, pak bys musel nejdřív zadat MAC adresu xboxu do seznamu, aby nemohl na internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedros12 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 No pisal som to ja,lebo to pisali na xbox foru,ale je to blbost.Nechal som tam schvalne strceny kabel 2 dni bez pripojenia k live(nedalo mi to) a dae.bin sa nestiahol.Vsetko funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukish Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Děkuji vám za odpověd!Tak snad bude stačit to blokování v MAC.Testnul jsem to na plejaku3,na ntb,na psp a na mobilu a když to nepovovolim v MAC nastavení,tak by se xbox neměl "přihlásit".Ještě jednou díky!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kukish
Mám dotaz.Jde v xboxu slim vypnout wifina?Nemám s tím ještě zkušenosti,bude to dárek a nerad bych hned po zapnutí přišel k tichému updatu.I když na live se hlásit nebudu.díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.