Betyn Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Cau,prave se nam rozbila televize,a chtel bych se vas zeptat,jaky typ bych si me vzit.(LCD,Plazma,LED,a buh vi co jeste:wohow:)Cena by mela byt do tech 15 000KC a preferuji Samsung,samozrejmosti je USB vystup a vystup na Xbox 360.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Refresh,nebo to mi nikdo nedoporuci tu svoji? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 http://www.alza.cz/42-panasonic-viera-tx-p42g30e-d232507.htm#recenze jsem sní nadmíru spokojen (xbox, ps3) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Jo diky moc,ale jsem zapomel tu uhlopricku stacila by 82cm,pro me je ale rozhodujici,aby mela HDMI vystup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Já se držím motta čím větší tím lepší :D před tím jsem měl 66cm-26´´ a změna obrovská :D jestli HMDI podporuje výstup bohužel netuším (nepotřeboval jsem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Tak HDMI mas na Xbox ne?A kdyz jsi psal xbox,ps3 tak to podporuje:wohow:,podle me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Jo to jo :) ale tohle já považuju jako HDMI vstup :D (a to má 4x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 No tak je to moje chyba napsal jsem to blbe :D,ale ty 4 to je takova klasika ta staci bohate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Stane se :D Pro mě je 4x HDMI plně dostačující :) ps3, xbox, pc a jeden pro strejčka příhodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Panove mohl by mi nekdo dat odkaz na Movie maker?Mam Xpéčko,nasel jsem jen na Vistu a Windows 7,budu vam vdecnej a dam Thanks :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.