Kubi.90 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Podělte se s info o AC R, problémy v MP, co vás nejvíc nadchlo v SP,postřehy a atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Zdravím. Tak hraju asi 2 hodiny a super. Měl bych prosbu, kdo by měl kód na tureckou zbroj na pc - koupil bych ho... (Je to game edice) Jinak můžeme zahrát online. Háku zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 No já ho mám ale už použitej :D kdyby jsi řekl dřív tak by sme se mohli domluvit :D ale tak se zeptám jakou máš klasifikaci NATu ? a jde ti vphoho MP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 ahoj. Multiplayer jsem ještě nezkousel. Zato jsem, ale dokončil 5 sekvenci... Multiplayer bychom mohli zahrát. Jsi velký fanoušek? Zeptej se prosím kámošu, jestli by náhodou kód neprodali. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.