.... Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Čau, mám iPhone 2G 8GB a nereaguje spodek displeje. Odemikám ho asi na 50x. A v menu hlavní ikony ani náhodou neotevřu. Nevíte čím to může být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Měl jsem to samé u Iphone 3g, zkoušel jsem snat všechno a nakonec jsem nechal vyměnit sklo s dotykovou plochou.. Po výměně fungovalo o5 vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .... Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 A nakolik tě ta výměna vyšla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 999,- ale to je podle servisu a podle kvality dílu.. Doporučil bych lepší servis.. Musíš počítat s vyšší cennou, ale máš jistotu že použijí díly originál apple.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .... Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Ok díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .... Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 A prosím tě nevíš proč mi nejde připojit k itunes? Když ho propojim s PC, tak zapípa a začne senabijet, ale v pc mi nenaskočí. Chci ho restorovat, neni ještě nějakej jinej způsob, jak ho restorovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Stímto už ti nepomohu :( ale skus se připojit na jiném PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .... Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Promin, že ještě píšu. ale nechápu proč mi to jde odemknou, táhnu ikonku po celým spodku displeje a jde to, tak jakto že ikony v menu nejdou to je fakt divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
....
Čau,
mám iPhone 2G 8GB a nereaguje spodek displeje. Odemikám ho asi na 50x. A v menu hlavní ikony ani náhodou neotevřu. Nevíte čím to může být?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.