Reiden Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 zdravim,ve hre The Elder Scrolls V : Skyrim jsem se pridal k tomu spolecenstvi ktere ze me udela vlkodlala (uz nevim jak se jmenuje),udelal jsem par Q,stal jsem se vlkodlakem ale ted,vezmu si jeden Quest,ten se mi nezobrazi na mape ani v menu questu a jiny si ve spolecenstvi vzit nemuzu,nad nikym uz nemam tu sipku ze pro me neco ma.... co s tim? nechce se mi hned hrat hlavni linii :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Jistě máš na mysli Companions ve Whiterunu. Jak se quest jmenuje? Víš o tom že si můžeš v journalu (standartně J) přepnout aktivní quest, který chceš vykonat. Pokud umíš anglicky, tak se podívej tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 jj to jsou oni.....jak se W jmenuje,to prave nevim,protoze kdyz ho prijmu tak se mi ani v Quest menu neukaze....jako by tam vubec nebyl....a ve "vedlejsi" mam jen "pridej se k cisarske legii"....navic mam hru komplet v cestine,takze s AJ nazvama wuestu atd. muze byt trosku problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.